Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor.

jeo021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
no name
Cihazım
none
Konular
0
Çin bölgesinden açılmış ve mi topluluğundan yetki almış mi hesabı lazım , veya ücretli olarak bootloader açtırabilirsin.
bugün çinli birine 50 usd gönderdim uzaktan bağlanıp açabilirim dedi. Bağlandı açamadı, zircon artık desteklenmiyor dedi. Parayı geri verdi.

jeo021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
no name
Cihazım
none
Konular
0
Cihazda direnç varmiydi ?
direnç yoktu. 12 dolara fake romdan hindistan romuna geçirdi. 400 tl ye de repair işlemlerini yaptım. Cihazın kapağını açmadan direnç attırıp çöp etmeden yaklaşık 800 tl ye kayıt ve rom işlemini halletmiş oldum. Bootloader kapalı ama zaten artık açık olmasına ihtiyacım kalmadı.

emreagacli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
0
direnç yoktu. 12 dolara fake romdan hindistan romuna geçirdi. 400 tl ye de repair işlemlerini yaptım. Cihazın kapağını açmadan direnç attırıp çöp etmeden yaklaşık 800 tl ye kayıt ve rom işlemini halletmiş oldum. Bootloader kapalı ama zaten artık açık olmasına ihtiyacım kalmadı.
Dirençsiz imei repair yaptığını mı söylüyorsun? Öyle ise arkadaşın telegramını verebilirmisin.

jeo021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
no name
Cihazım
none
Konular
0
Dirençsiz imei repair yaptığını mı söylüyorsun? Öyle ise arkadaşın telegramını verebilirmisin.
evet, repair işlemini yapan turkiyeden biri, rom işini yapan yabancı biri.Önce 12 dolara rom attırdım ardından repair.Repair işlemi için rom şart değil, güncelleme alması için rom attırdım. repair işlemini yapan arkadasa sayfanın linkini atacağım, size yazar. Ödeme yapmadan önce ismini teyit edin benden , mesajı görüp sizinle iletişime gecen herkese itimat etmeyin.

Üst Alt