Yardım Redmi Note 13 Pro+ 5G (Çin) Bootloader Kilidi Açma Sorunu

Reoxytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Zircon RN13P+5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.1.0.UNOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro+ 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Fake romlu Redmi Note 13 Pro+ 5G kullanıyorum. cihazımın yakında kayıt süresi bitiyor hem imei için hemde custom rom yüklemek için bootloader kilidini açmak istiyorum topluluktan kilidi açamadım ayarlar uygulamasını modifiye edilmiş uygulama ile ve yazılımıyla açmayı denedim "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold. (20045)" hatasını verdi mi hesabım bölge olarak türkiye olduğu için ve çin hesabı açtım şimdi de sistem yükseltiliyor diyor topluluktada 30 gün beklemem gerekiyor 30 gün sonunda kilidi açabilir miyim yada boşuna mı bekleyeceğim? ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-03-17-59-37-441_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-06-03-17-59-37-441_com.android.settings.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2025-06-03-17-58-55-639_com.xiaomi.account-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-03-17-58-55-639_com.xiaomi.account-edit.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2025-06-03-18-01-37-919_com.mi.global.bbs-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-03-18-01-37-919_com.mi.global.bbs-edit.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 11

Mami1985

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Xiaomi topluluk uygulamasında başvuru yaparken sıra sorunu var eğer onu çözebilirseniz evet açıp fake romdan kurtulabilirsiniz.

Oyla:

Reoxytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Zircon RN13P+5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi topluluk uygulamasında başvuru yaparken sıra sorunu var eğer onu çözebilirseniz evet açıp fake romdan kurtulabilirsiniz.
hocam eski sürüm ayarlar uygulaması yükleyerek eski usül başvuru olabiliyormuş ve telefonu MIUI 14 olarak gösteriyor galiba sıra alamazsam onu deneyeceğim eski hesapta sıra alabilseydim bile büyük ihtimal kilit açma uygulaması "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold. (20045)" bu hatayı verecekti.

Oyla:

toxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Sm-x207
Konular
0
hocam eski sürüm ayarlar uygulaması yükleyerek eski usül başvuru olabiliyormuş ve telefonu MIUI 14 olarak gösteriyor galiba sıra alamazsam onu deneyeceğim eski hesapta sıra alabilseydim bile büyük ihtimal kilit açma uygulaması "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold. (20045)" bu hatayı verecekti.
Bir VPN ile dene. Bölgeyi Hong Kong ve çin VPN kullan. Ben yaptığımda bende doğrulanamadı hatası verdi. Fake rom yüklü ve ben global izin alınmış hesap ile denedim. Senin hesap çin bir dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi Xiaomi topluluk uygulamasını kullanacağız. Normal olan mı?

Oyla:

Mami1985

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Evet oda var hypersploit kullanarak yapabilirsiniz.

Oyla:

Reoxytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Zircon RN13P+5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir VPN ile dene. Bölgeyi Hong Kong ve çin VPN kullan. Ben yaptığımda bende doğrulanamadı hatası verdi. Fake rom yüklü ve ben global izin alınmış hesap ile denedim. Senin hesap çin bir dene.

Hangi Xiaomi topluluk uygulamasını kullanacağız. Normal olan mı?
fark ediyor mu topluluk uygulaması?

Oyla:

toxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Sm-x207
Konular
0
Oyla:

Reoxytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Zircon RN13P+5G
Konular
2
Bende bilmiyorum.

Benim ki PHP deki settings.apk yüklenmedi. Tek çare hypersploit ve çin hesabı kaldı.
bende yüklendide geliştirici seçeneklerine girince cöküyordu bluetooth kapattım düzeldi benim bilgisayar x32 olduğu için çalışmadı hypersploit

çin hesabini da nasıl açtığımı hatırlamıyorum bi link üzerinden denedim turkiye numarası ile açıldı normalde çin numarası ile açılıyordu denediğimde sorun olmadı bende

Oyla:
Üst Alt