Soru Redmi Note 13 Pro 5G Almayı düşünüyorum

Netscout

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
3
Merhaba arkadaşlar,

Mevcutta Redmi Note 9 Pro 256GB ctelefon kullanıyorum, Redmi 13 Pro 5G 12/512GB almayı düşünüyorum.
Eskiden yazılımsal olarak yapılan değişiklikler artık direnç kaydı olmadan yapılmıyor. Onda da bazı özelliklerin tam olarak çalışmadığı söyleniyor.
Bu cihazı global imei kayıtlı ucuz satış yapan yerler var mı ? varsa istanbul da nereden alabilirim.

Teşekkürler.

cexen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
IT
Konular
2
Almayınız ...

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
Çin sürümü almayın. Çoğu satıcı çin sürümü olduğunu gizliyor. global dışında çöp. 2 garnet cihazı olan biri olarak yazıyorum.

KeNair

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi 13PRO 5G
Konular
1
Çin sürümü almayın. Çoğu satıcı çin sürümü olduğunu gizliyor. global dışında çöp. 2 garnet cihazı olan biri olarak yazıyorum.
Neden Çin sürümü çöp? Bulunduğum şehirde ve çevre şehirlerde full çin cihaz var global satan görmedim henüz

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Neden Çin sürümü çöp? Bulunduğum şehirde ve çevre şehirlerde full çin cihaz var global satan görmedim henüz
Band20 yok ve genellikle guncelleme almayan fake romlar var ugras gerektirici çin cihazlari global al arka kapakta ce sertifikali olan

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
45
Bencede CE etiketli global cihaz bulursanız daha iyi olur

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Benim arka kapakta CE damgası yok çin mi oluyor bu? Ama ayarlar menüsünden sertifikasyona gelince orda CE damgasi var Europe yaziyor altında da singapore falan ülkeler alta iniyo tam olarak hangisi benim cihaz?
Bende de oyle sistemde yazmasinin pek bi onemi yok malesef çin cihazi oluyor CE yok ise

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
Bootloader kilidi açılmıyor. Dolayısı ile fake rom dışında su an düzgün rom yüklenmiyor. BL acik ise hiç acimam uygun fiyattan alir Endonezya rom kurar üstüne hindistan modem yükler keyfime bakarım.

Üst Alt