Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

michax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
1
İzmir’de Redmi Note 13 Pro 5G almak istiyorum. Mümkünse global cihaz satan güvenilir bir telefoncu önerisi olan varsa memnun olurum.

Sarı sitedeki ilanların çoğunda “server kayıtlı” ibaresi var. Server kayıtlı cihaz almak ileride sorun çıkarır mı, bunu da öğrenmek istiyorum.

Cihazı satın almadan önce şu kontrolleri yapmak istiyorum:

• Direnç işlemi yapılmış mı?
  • Fake ROM yüklü mü?
  • Cihaz gerçekten global mi?
  • NFC düzgün çalışıyor mu?
Buna ek olarak:

• İleride şebeke sorunu gibi sorunlar yaşamamak için başka hangi kontrolleri yapmam gerekir?
  • Bu kontrolleri uygulama indirmeden, en hızlı şekilde nasıl yapabilirim?
Kısacası, bu modeli alırken ileride sorun yaşamamak için nelere dikkat etmeliyim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Arka kapağında CE simgesi olmayan yani global olmayan hiç bir cihazı almayın. Bu cihaz note 13 pro 5g ise koşarak uzaklaşın :)

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Arka kapağında CE simgesi olmayan yani global olmayan hiç bir cihazı almayın. Bu cihaz note 13 pro 5g ise koşarak uzaklaşın :)
Sahte etiket yapıştıran var hocam seri numarasını sorgulatmaları gerekiyor artık

michax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global olan cihazı alabilirim herhalde sorun olmaz değil mi? Biraz araştırdım 9-10 bin TL bandında en uygun cihaz bu gibi gözüküyor. Poco alasım pek yok açıkçası. Bir de server kayıtlı cihaz güncelleme alır mı onu merak ediyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Global olan cihazı alabilirim herhalde sorun olmaz değil mi? Biraz araştırdım 9-10 bin TL bandında en uygun cihaz bu gibi gözüküyor. Poco alasım pek yok açıkçası. Bir de server kayıtlı cihaz güncelleme alır mı onu merak ediyorum.
Server kayıtlı ama imei yi siz mi verdiniz? hayır. Eğer eskiden açıkken yapıldı desek imei size ait değil. Klon olsa direnç değişimi yaptırmak zorunda kalacaksınız. Ben olsam almazdım.

michax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
1
Server kayıtlı ama imei yi siz mi verdiniz? hayır. Eğer eskiden açıkken yapıldı desek imei size ait değil. Klon olsa direnç değişimi yaptırmak zorunda kalacaksınız. Ben olsam almazdım.
Peki 10-15 bin TL aralığında önerebileceğiniz cihaz var mıdır? Güncelleme alabilen bir cihaz olursa iyi olur.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Peki 10-15 bin TL aralığında önerebileceğiniz cihaz var mıdır? Güncelleme alabilen bir cihaz olursa iyi olur.
20k ya zorliyabilirseniz xiaomi 13 ultra var.
Dediğiniz fiyat aralığında xiaomi 13t pro da var. Tercih sizin.

michax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 12 Pro
Konular
1
20k ya zorliyabilirseniz xiaomi 13 ultra var.
Dediğiniz fiyat aralığında xiaomi 13t pro da var. Tercih sizin.
20-22k'ya zorlayınca işin içine 14t pro'da giriyor. Sonra bir anda 15t "ben de buradayım" diyor. Bir türlü çıkılmıyor işin içinden. Sonra dedim ki en iyisi bir süre idarelik note 13 pro 5g alayım ki işlemcisi falan ideal bana göre, bu sefer onu araştırınca da bu sorunlar çıktı. Araştır araştır takılı kaldım yani. Ne güzel note 13 pro 5g veya belki Poco X7 Pro alıp geçecektim, şebeke sorunu falan iyice karıştırdı ortalığı. Her cihazın ayrı bir olayı var, şimdilik 15'i pek geçmek istemiyorum açıkçası.

Üst Alt