Yardım Redmi note 13 pro 4G NV data is corrupted

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Tam bilmiyorum.
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro 4G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, bugün cihazım yeniden başlattığımda kendini sürekli recoverye atmaya başladı. 2 gün önce güncellemistim, bi sorun yoktu (hatta bi kaç kere de yeniden başlatmistim) şimdi bi anda bozuldu. Verilerin değerli, kurtarmak gerek bootloader kilitli yurtiçi cihaz ne yapabilirim? (Çok büyük ihtimalle hyperos 3 e güncellendi. Tam bilmiyorum cihaz benim değil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu hocam yardımcı olabilir misiniz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
7-8 defa reboot yapınca açılmıyorsa yetkili hesap ile işlem yapılır açarız. Sonrasında hyperos 3 e güncelleyemezsiniz. Veriler kurtulmaz maalesef. Cihazınız vergi kaçırılan yurtiçi cihazlardan olduğu için yurtdışı imei atılmış cihaz statüsünde.

Oyla:

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
37
7-8 defa reboot yapınca açılmıyorsa yetkili hesap ile işlem yapılır açarız. Sonrasında hyperos 3 e güncelleyemezsiniz. Veriler kurtulmaz maalesef. Cihazınız vergi kaçırılan yurtiçi cihazlardan olduğu için yurtdışı imei atılmış cihaz statüsünde.
Fiyat bilgisi alabilirmiyim DMden

Oyla:

forumcuali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi note 13
Konular
0
Fiyat bilgisi alabilirmiyim DM
hocam benim normal çalışıyordu güncelledikten sonra da çalışıyordu bu gün tel kapattım. tekrar açtığımda böyle dedi. imei kontrol ettim kayıtlı diyor. eğer banada yardımcı olursanız sevinirim..

Oyla:
Üst Alt