Çözüldü redmi note 13 pro 4g güncelleme açma

Aksiyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Note 13 Pro 4g
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.3.0.UNFMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro 4g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,

cihazım Redmi note 13 pro 4g

hyberos3 geldikten sonra güncellemeye çalıştım ve cihazım nv data hatası verdi bunun uzenerine bir yazılımcı ile görüştüm gittim yeniden yazılım attı ve telefon açıldı
fakat atarken güncelleme yi programdan kapatmış şuan cihaz hiç bir şekilde güncelleme almıyor telefon hakkında bölümünde güncelle butonu aktif olarak çalışmıyor
cihaz Aneroide 14 de kaldı yazılım HyperOs 1.0.3.0.UNFMIXM de kaldı
en azından güncellemeyi açıp Hyperos3 olmasada 2 nin son surumunu yüklemek istiyorum
bu güncelleme kısıdını nasıl ve hangi program ile açabilirim

Çözüm
Telefonu Sıfırlayın güncelleme bulması gerekir. Bulursa hyperos 3 e kadar yapın. (3 ü sakın yapmayın yine nvdata hatası ile açılmaz.) Sonra sizde güncellemeleri tekrar kapatıp böyle kullanın. Zaten hyperos 4 ü almaz bu cihaz artık bu sebeple yeniden masraf etmeye gerek yok.

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Telefonu Sıfırlayın güncelleme bulması gerekir. Bulursa hyperos 3 e kadar yapın. (3 ü sakın yapmayın yine nvdata hatası ile açılmaz.) Sonra sizde güncellemeleri tekrar kapatıp böyle kullanın. Zaten hyperos 4 ü almaz bu cihaz artık bu sebeple yeniden masraf etmeye gerek yok.

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm

Aksiyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Note 13 Pro 4g
Konular
8
Telefonu Sıfırlayın güncelleme bulması gerekir. Bulursa hyperos 3 e dahil yapın. (3 ü sakın yapmayın yine nvdata hatası ile açılmaz.) Sonra sizde güncellemeleri tekrar kapatıp böyle kullanın. Zaten hyperos 4 ü almaz bu cihaz artık bu sebeple yeniden masraf etmeye gerek yok.
wipi data menüsünden sıfırladım güncelleme almaya başladı 2.0.211.0 güncellemesini yaptım bıraktım artık telefonu değiştireceğim mi 15 T Pro

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
wipi data menüsünden sıfırladım güncelleme almaya başladı 2.0.211.0 güncellemesini yaptım bıraktım artık telefonu değiştireceğim mi 15 T Pro
17t pro alın hocam 15t pro alanlar bi tik pismanlar

Oyla:
Üst Alt