Soru Redmi Note 13 Pro+ 16/512 (zircon) Orijinal Rom

arslanmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Veri Tabancı
Konular
2
Herkese saygılar,
Cihazı yaklaşık bir hafta önce aldım.
İçinde Hyper OS 1.0.1.0 UNOMIXM rom yüklü. Yeniliklere bastığım zaman hata alıyorum. Bu hatanın fakerom dan kaynaklı olduğunu öğrendim. Orijinal Rom'a geçme imkanımız var mıdır?Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Şimdiden Teşekkür ederim vakit ayıranlar için.

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Herkese saygılar,
Cihazı yaklaşık bir hafta önce aldım.
İçinde Hyper OS 1.0.1.0 UNOMIXM rom yüklü. Yeniliklere bastığım zaman hata alıyorum. Bu hatanın fakerom dan kaynaklı olduğunu öğrendim. Orijinal Rom'a geçme imkanımız var mıdır?Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Şimdiden Teşekkür ederim vakit ayıranlar için.
Selam. Bu romun orjinal hyperos global olduğunu biliyorum ama tabi yine kullanmadığımdan dolayıda % 100 emin olamıyorum. Bence başka birşey buna sebeb oluyor. HyperOs logosuna 3-4 sefer tıkladıktan sonra denediniz m acaba ?

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
19
Güncelleme gelmiyor ve hata veriyorsa fake romdur ota güncelleme almaz
Forumda kandırma yöntemi ile alakalı konular var , bir veya 2 üst sürümü yüklemeyi deneyin

Cust.img isimli dosyada oynama yaptıkları için güncelleme almaz bu dosyanın orjinale dönmesi lazım yetkili hesap ile India romu full yukletirseniz güncellemeleri otamatik alıyor diye biliyorum
Diğer global romlarida yükletebilirsiniz ama güncelleme yapınca şebeke gelmez . Sadece hindistan ve çin romları ile sorunsuz güncelleme yapabilirsiniz

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
32
Fake rom olabilir. Youtube hyper Os sürümler arası geçiş diye video ordan bakarak kandırma yöntemi ile yapabilirsiniz. Yapılan işlem riskide var yapamam derseniz yazılım işi yapan servislerde yaparlar.
tüm romlar bu linkden bulabilirsin

vaybi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Zircon
Konular
0
Ordinal roma geçebildiniz mi bir çözüm bulanildiniz mi ben de aynı sorunu yaşıyorum

smhsngn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
note 13 pro+ 5g
Konular
1
direnç kayıtlı aynısı bendede vardı india roma geçtim kurtuldum nfc de çalışıyor tertemiz kullanıyorum şu an güncelleme sıfırlamada sıkıntısız

Azadkiziltas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Azad
Cihazım
Mi6
Konular
0
Büyük ihtimalle çin cihaza global rom yüklenmiş. Ayarlardan esim eklemeye çalışın. Hata veriyorsa çok büyük bir ihtimalle çin cihazıdır. Çin cihazında donanımsal olarak esim yoktur. Bu yüzden global rom yüklendiğinde esim hata verir. Benim cihazımda çin ve bu sürüm yüklüydü. Bahsettiğiniz aynı sorun vardı. Yazılım ile kayıt yapıldıktan sonra ota ile güncelleme aldı.

arslanmehmet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Veri Tabancı
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ordinal roma geçebildiniz mi bir çözüm bulanildiniz mi ben de aynı sorunu yaşıyorum
geçemedim yani bu rom kandırmayı denedim daha doğrusu bir türlü yapamadım belki bir şeyleri atlıyorumdur.

mertt342

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MERT
Cihazım
Galaxy S4
Konular
1
direnç kayıtlı aynısı bendede vardı india roma geçtim kurtuldum nfc de çalışıyor tertemiz kullanıyorum şu an güncelleme sıfırlamada sıkıntısız
Merhaba hocam kendiniz mi yüklediniz? Nasıl yaptınız?

smhsngn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
note 13 pro+ 5g
Konular
1
Merhaba hocam kendiniz mi yüklediniz? Nasıl yaptınız?
bulunduğum ilde bir telefoncu denk geldi şans eseri sordum ver bakim dedi adam 5 dakikada halletti hocam valla yetkili hesabı filan varmış sanırım

Üst Alt