Anket Redmi note 13 önerir misiniz ?

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Merhabalar elimde resmi note 13 pro plus 5g 16/512 cihaz var,

Redmii note 13 8/8 +5k ile takas edeyimmi sizce?

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam nakde ihtiyacınız varsa edilir ama keyfiyse takaslamayın derim

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nakde ihtiyacınız varsa edilir ama keyfiyse takaslamayın derim

Hocam suanlik var ihtiyacta, o sebeple. Sorayım dedim. Teşekkür ediyorum ayrıca. Peki note 13 nasıl bir cihazdır, yoksa direk 10 -11 bine mi satsam cihazimi?

Sefadumann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam suanlik var ihtiyacta, o sebeple. Sorayım dedim. Teşekkür ediyorum ayrıca. Peki note 13 nasıl bir cihazdır, yoksa direk 10 -11 bine mi satsam cihazimi?
Yani 13 pro plusla düz 13 arasında çok fark var çoğu yönden , ciddi bir şekilde sizde o farkı anlarsınız. Ben sizin yerinizde olsam cihazı satarım 2.elde temizini bulursam note 12 pro (5G) alırım gayet yeterli güzel de telefon. Sonuç olarak hocam, nakde ihtiyacınız varsa note 13 daha mantıklı ama yoğun kullanımda 12 pro 5 g daha iyi ve sizi daha uzun süre götürür, diyelim 10k ya pro plusu sattınız 5,6k ya 12 pro 5g bulursanız kaçırmayın alın ama ben uğraşmak istemiyorum, ağır işlemler yapmıyorum derseniz takaslayın gitsin.

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani 13 pro plusla düz 13 arasında çok fark var çoğu yönden , ciddi bir şekilde sizde o farkı anlarsınız. Ben sizin yerinizde olsam cihazı satarım 2.elde temizini bulursam note 12 pro (5G) alırım gayet yeterli güzel de telefon. Sonuç olarak hocam, nakde ihtiyacınız varsa note 13 daha mantıklı ama yoğun kullanımda 12 pro 5 g daha iyi ve sizi daha uzun süre götürür, diyelim 10k ya pro plusu sattınız 5,6k ya 12 pro 5g bulursanız kaçırmayın alın ama ben uğraşmak istemiyorum, ağır işlemler yapmıyorum derseniz takaslayın gitsin.
Adamsın çok teşekkür ediyorum hocam:)

Üst Alt