Yardım Redmi note 12 Turbo/POCO F5 cihazıma mi flash ile rom atarken yanlışlıkla clean all and lock seçili kaldı cihaz sadece fastboot modda boooader kapali

muslum6363123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Müslüm
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.6 TMRMİXN
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Turbo
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihaz:Redmi Note 12Turbo
Bootloader: Kapalı
Cihaza fastboot rom atarken clean all and lock seçili kaldı şuan cihaz fastboot haricî hiçbir yere girmiyor yeniden başlattığım zaman fastboot moda geri geliyor yardım edebilecek birisi varsa yardım edebilir mi şuan cihaz tamirde ama yapabileceklerini sanmıyorum şuan cihazın içinde hiçbir yazılım yok

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
H.kadioglu hocamın dediği gibi yazılımdan anlayan çok az var Her ülkede de Maalesef. Cihazınızı Açarlar Anakart arızası derler Hafıza Öldü derler yani kısacası Donanımsal derler oysa ki sorun Yazılımsal ve Yetkili hesap lazım ve o da herkeste yok. Edl modda işlem yaptırırsınız Cihazınıza kavuşursunuz Geçmiş olsun

Oyla:

muslum6363123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Müslüm
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
H.kadioglu hocamın dediği gibi yazılımdan anlayan çok az var Her ülkede de Maalesef. Cihazınızı Açarlar Anakart arızası derler Hafıza Öldü derler yani kısacası Donanımsal derler oysa ki sorun Yazılımsal ve Yetkili hesap lazım ve o da herkeste yok. Edl modda işlem yaptırırsınız Cihazınıza kavuşursunuz Geçmiş olsun
Hocam ben forumu yapmadan önce adam soylediki birkez daha bir deneme yapılacak oda sizin dediğiniz gibi yetkili hesap ile çin romu atılması gerek olduğunu söyledi o zaman da adama tamam dedim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben forumu yapmadan önce adam soylediki birkez daha bir deneme yapılacak oda sizin dediğiniz gibi yetkili hesap ile çin romu atılması gerek olduğunu söyledi o zaman da adama tamam dedim zaten
Bir yandanda H.Kadioglu hocamızdan da biraz işte bilgi alıp söyledim oda yaptı teşekkür ederim hocamdanda

Oyla:
Üst Alt