Yardım Redmi note 12 pro

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba! Şu anda Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve ısınma ile donma gibi sorunlar yaşıyorum. Bu nedenle telefonumdan memnun değilim. Bu sorunlar yüzünden Redmi Note 12 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Ancak yeni telefonda da aynı problemlerle karşılaşma ihtimalim var mı? Konu hakkında bilgi sahibi misiniz? Ayrıca, Redmi Note 12 Pro'yu önerir misiniz? Son olarak, IMEI atma işlemi hakkında da bilgi almak istiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim!

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanacaktım demek ki 😁
rotindaaa21
Öyle birşey yok kardeşim ısınma dediğiniz olay her telefonda var çünkü havalar çok sıcak iPhone bile kendini kapatti sicaktan yani mtk 1080 bu kadar gömülecek bir işlemci değil gayet performansli ve güzel işlemci ayrıca
50 mp Sony sensör olan kamerasi var
67 watt hızlı sarji var
Yazılımsal kaydi var direncsiz
7k fiyat bandindaki en iyi telefon bu
bu ayarda sd işlemcili telefon 11 12 k dan başlıyor ve kameraları çöp birçoğunun

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
rotindaaa21
Öyle birşey yok kardeşim ısınma dediğiniz olay her telefonda var çünkü havalar çok sıcak iPhone bile kendini kapatti sicaktan yani mtk 1080 bu kadar gömülecek bir işlemci değil gayet performansli ve güzel işlemci ayrıca
67 watt hızlı sarji var
bu ayarda sd işlemcili telefon 11 12 k dan başlıyor ve kameraları çöp birçoğunun
Kesinlikle redmi note 12 pro 5g alan pişman olmaz her yönüyle güzel bir cihaz

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
rotindaaa21
67 watt hızlı sarji var
Hocam bugün sordum 5-6 telefoncuda hiç birinde dediğiniz 5g modeli bulamadım sadece 4g olanı varmıs işlemcili yazıyordu üstünde bende almadım çünkü herkes 5g önermişti zaten bir telefoncu da 11 prodan 12 pro ya geçmek de bir fark olmayacağını söyledi ama 5g olanı bulursam alacağım

Oyla:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam bugün sordum 5-6 telefoncuda hiç birinde dediğiniz 5g modeli bulamadım sadece 4g olanı varmıs işlemcili yazıyordu üstünde bende almadım çünkü herkes 5g önermişti zaten bir telefoncu da 11 prodan 12 pro ya geçmek de bir fark olmayacağını söyledi ama 5g olanı bulursam alacağım
Sahibinden sitesinden alabilirsiniz. Genelde çin modelini satıyorlar. 7000 TL'ye bulabilirsiniz.Tanınmış Ticaretini düzgün yapan insanlar hala var.Redmi not 12 pro 5g yi 1 hafta kullanma imkanım oldu.Standart kullanıcı için gayet yeterli öyle donma kasma yok,evet ısınma var öyle aman aman değil,ısınmayan telefona göre 2-3 derece daha ısınıyor.Fakat iş custom romlara gelince şuan maalesef stabil yok. Repair durumu repair yapınca sıfırlamada güncelemede gider.Direnç durumu size kalmış.Google kamera cihazda güzel duruyor. iOS var pek fark edilmesede iOS olmayan kamera kullanınca farkedebiliyorsunuz. Bence 10 pro olsa geçmeyin derdim ama 12 pro 5g olunca geçilir. Ekran kasa oranı tatlı duruyor.Cihazı almadan bi deneyimleme fırsatınız varsa güzel olur.

Oyla:

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Ekranda
Mtk dimensty 1080
50 mp kamera yazmalı dikkat et

Oyla:
Üst Alt