Yardım Redmi Note 12 Pro+ Yibo Edition Farklı rom dosyası kurmak

ardwnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
12 Pro+ Yibo E.
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3.0(SMOMIXN) rubypro
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro+ Yibo Edition
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamlar, elimde başlıkta bahsettiğim cihaz var ve bu cihaz için twrp dosyası yok maalesef. Ben de root atmak istediğim için bu işlemi twrpsiz yapacağım ama bu seferde şöyle bi sorun var. Cihazın orjinal rom dosyasını bulamadım farklı bi rom kurmak istiyorum sıkıntı yaratır mı?
Cihazın rom dosyası: 14.0.3.0(SMOMIXN)
Kuracağım rom dosyası: V14.0.6.0.SMOMIXM

ardwnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
12 Pro+ Yibo E.
Konular
2
hocam bu çok problem oldu zaten biraz daha beklemenizi tercih ederim elbet çıkar bi recovery. zaten çıkmasa da kendileri twrp portlayan insanlar var onlardan yapan illaki olur biraz bekleyin cihazı brick etmenin anlamı yok boş yere. ama şuan yüklü bulunan rom diğer kuracağınız romlara göre daha iyi performans gösteriyor ve daha stabil. bana kalırsa bu romda kalabilirsiniz tabi karar sizin
Dediğiniz gibi bu romda kalmak daha mantıklı, bi sorum daha olacak kendi başıma twrp portlayabilir miyim?

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Dediğiniz gibi bu romda kalmak daha mantıklı, bi sorum daha olacak kendi başıma twrp portlayabilir miyim?
Hocam deneyimi olan insanlar yapıp paylaşıyor. fakat internette auto twrp porter gibi uygulamalar var. onları kesinlikle denemeyin. portladığı twrpyi telefona flashlayınca telefon açılmıyor takılıyor. öyle şeyler denemeyin. bunlar çok deneyim isteyen işler birinin portlayıp paylaşmasını beklemekten başka çareniz yok maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burada gördünüz gibi bu cihaza henüz hiç twrp portlanmamış beklemekten başka çareniz yok. telefonla daha fazla uğraşmayın yazılım kurmak için bu sefer brick olursa çok masraf çıkar.

Oyla:
Üst Alt