Cihaz note 12 pro internette oyle bir makale var ama oyle olsaydi note 11 2023 olarak piasaya surulurdu ve cihazda note 11 2023 yazardı.hocam bu cihaz note 11 pro 2023 model adına bakın
Cihaz zaten yeni note 12 pro 4g aldigim ama xaoumi de bile bilgi bulamiyorum bu cihazla alakalı.Yeni note 12 pro 4g olabilir mi? Bazı ülkelerde ve ülkemizde satışa çıktı.
Yeni cihaz ve üzerindeki fake rom. İlk guncelleme gelince mifirmde düşer. Bizim arkadaşta da var oda bootloader açtı sweet rom yukledi cihaz brick yeni rom çıkmasını bekliyor. Siz hayır sahibi olayım diyorsaniz sizin romu kopyalayip onun telefonuna atarsak çok sevap işlemiş olursunuz
valla bende aynı dertten yanıyorum sitenin birinde model ismi tutuyor diye attım ekran açılmıyor denemediğim rom kalmadı yükleme yapıyor succes de yazıyor ama ekran gelmiyor garantiye göndersem işlem yaparlarmı aceba ama bootloader açık garanti dışı sanırsam birileri rom paylaşsa duacı olurum.Yeni cihaz ve üzerindeki fake rom. İlk guncelleme gelince mifirmde düşer. Bizim arkadaşta da var oda bootloader açtı sweet rom yukledi cihaz brick yeni rom çıkmasını bekliyor. Siz hayır sahibi olayım diyorsaniz sizin romu kopyalayip onun telefonuna atarsak çok sevap işlemiş olursunuz
Hocam note 11 pro 4g kullanıcısıyım model adları bile epey benzer seçilmiş 11 pro 2023 olduğuna neredeyse eminim telefonun kamera dizilimine bakarsak aşağı yukarı anlaşılır ne olduğuCihaz note 12 pro internette oyle bir makale var ama oyle olsaydi note 11 2023 olarak piasaya surulurdu ve cihazda note 11 2023 yazardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihaz zaten yeni note 12 pro 4g aldigim ama xaoumi de bile bilgi bulamiyorum bu cihazla alakalı.
Bende de aynısı yazıyor, içime kurt düştü şimdi.Sweet ise cihazınız Redmi Note 12 Pro olamaz. Note 10 pro Romunu Mi flash ile yükleyemiyorsanız Cmd İle Kurulumu yapmayı deneyin.
Şimdi hocam şöyle bir dedikodu dolaşıyor Eskişehir de şimdi üretici bazen 3.dunya ülkeleri için eski ana karti yeni cihaza adepte edip pazarliyor sonra bunlara güncelleme falan vermiyor diye bazı satıcılar anlatıyor hani mevzu işte herkeze güvenilmez benim sattığım orj.cihaz bizden al anlamında da olabilir.tamamen fason bilgi kenar mahalle dedikodusu da olabilir net kesin bilgi demiyorum ama mi 10 t adlı cihaz ilk çıktığı zamanlarda bir kaç arkadaş farklı satıcılardan farklı fiyatlara almıştık bı cihaz vardı ki ne güncelleme alıyordu cpuz den baktigimizdada farklı bilgiler veriyordu kamera ve performans olarakta bizimkilerden zayıftı antutuda bile farklı bilgiler mevcuttu.ama görünüm hepsi aynıydı dediğim gibi belki fason bir bilgiydi belkide bizim cihaz çakma da olabilir.merhaba redmi note 12 pro model 2209116AG nerden bulabilirim ??
Hani böyle bı anakart adaptasyonu mümkün müdür olabilirmi onuda bilmiyorum ustalar daha net bilirler diyorum hatta o cihaz kendi ayarlarından bakılınca 256 GB olduğunu soylerken PC ye bağlayınca 64 GB olduğu nu gorunce şaşırmıştım.Şimdi hocam şöyle bir dedikodu dolaşıyor Eskişehir de şimdi üretici bazen 3.dunya ülkeleri için eski ana karti yeni cihaza adepte edip pazarliyor sonra bunlara güncelleme falan vermiyor diye bazı satıcılar anlatıyor hani mevzu işte herkeze güvenilmez benim sattığım orj.cihaz bizden al anlamında da olabilir.tamamen fason bilgi kenar mahalle dedikodusu da olabilir net kesin bilgi demiyorum ama mi 10 t adlı cihaz ilk çıktığı zamanlarda bir kaç arkadaş farklı satıcılardan farklı fiyatlara almıştık bı cihaz vardı ki ne güncelleme alıyordu cpuz den baktigimizdada farklı bilgiler veriyordu kamera ve performans olarakta bizimkilerden zayıftı antutuda bile farklı bilgiler mevcuttu.ama görünüm hepsi aynıydı dediğim gibi belki fason bir bilgiydi belkide bizim cihaz çakma da olabilir.