Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımRedmi note 12 pro (sweet) mi flashda rom yazma succes ama telefonun ekranına görüntü gelmiyor
ayni hatayi ben de yaptim. uygulama mi 10 pro olarak goruyor. kurarken de hicbir engele takilmadim. bende fastboot da gozukmuyor. edl modla da yazamadim. cihaz kaldi elimde. var mi cozebilecek.
Hocam tek çözümü anakart değişimi aylardır üzerinde çalışıyorum ama sanırım rn10 yazılımı yazıldığı için emmcdeki sectorler bozulmuş jtag sahi yemiyor.
Evet donanım olarak aynı gözüküyorlar. Fakat yazılımları farklı. Bundan dolayı bazı arkadaşlar aynısı diyerek sweet(Redmi Note 10 Pro ya ait koddur) yazılımı yükleme yapmaya çalıştılar ve cihazları brick oldu. Redmi note 12 Pro 4G kodu sweet_k6a'dır.Buna uygun rom indirip kurmak gerekiyor.
Ayarlar/Telefon Hakkında kısmında zaten Redmi Note 12 Pro yazıyor.Redmi Note 10 Pro olsa onu yazar.Burada ki mesele rom araştırırken karşımıza çıkıyor. O romda mutlaka sweet_k6a yazması lazım. Yoksa sweet yazması yeterli değil. sweet Redmi Note 10 Pro'ya ait romlarda yazar.
Recai bey aida64'ün öyle yazması normal. Çünkü donanım aynı. Yukarıda belirttim. Fakat içine gömülü bulunan yazılım farklı. Eğer aida64, donanıma bakarak yazıyorsa böyle bir hata olması muhtemel. Hatta ben bu cihazın yurtdışı olanını aldım. Redmi Note 10 Pro ile donanımsal olarak aynı diye.Çünkü ona kendimiz modem dosyasını flashlayarak plaka takabiliyoruz. Buna da yapabiliriz diye. Allahtan denememişim. Nede olsa donanım birebir aynı diyenlerin ve deneyenlerin telefonları brick oldu. Burada çok bekledim yazılımla plaka çıkarmı diye fakat gelmedi. En sonunda dirençle geldi. Bende cihazın açılmasını istemediğim için sattım ve aynı cihazı ikinci el yurtiçi aldım.Şu an onu kullanıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burada Redmi Note 12 Pro 4G olanları yükleyebilirsiniz.
Yada buradan:
da bakabilirsiniz.
Buradan da indirebilirsiniz.
Bu üç sitede güvenilir.
Birde indireceğiniz romda mutlaka ya başında veya ortasında veya sonunda sweet_k6a yazmalı.
aşağıdaki örnekte olduğu gibi
sweet_k6a_tr_global_images_V14.0.2.0.THGTRXM_20231213.0000.00_13.0_tr_179e6572c7.tgz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Eğer manuel güncelleyecekseniz recovery olanını, sıfırdan başak rom kuracaksanız o zaman mi flash ile yazmak için fastboot olanını indireceksiniz.
Sağol kardeş çok açıklayıcı olmuş dikkat edeceğim olay tam olarak k6 yazmasi bende Endonezya yada eu düşünüyorum bakalım zaten buna uygun twrp şimdilik yok sanırsam boot kilidi acipta mi flaş ile kuracam euda da yazar sanırsam k6 diye teşekkür ediyorum size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verdiğin lingin birinde eu da var boot kilidini açmadan kurabilirmiyim eu yu mesala fasbot romsa mi flastan