- Adım
- mesut
- Cihazım
- redmi no 10 pro
- Konular
- 2
sizin hanqi sürümengineer romu da çıkmadı sanırım daha
hocam rom
sizin hanqi sürümengineer romu da çıkmadı sanırım daha
Mühendis yazılımı desek yeridir. İmei nin uçması, fabrikanın cihazı test etmesi, xiaomi hesabının bypass edilmesi gibi senaryolarda kullanılıyor.sizin hanqi sürüm
hocam rom
hahaha imeiMühendis yazılımı desek yeridir. İmei nin uçması, fabrikanın cihazı test etmesi, xiaomi hesabının bypass edilmesi gibi senaryolarda kullanılıyor.
Geçmiş olsun. Ücretli destek almanız gerekli. Uzak bağlantı ile biz hallederiz
merhaba.nasıl kurulum yaptınız.işlemci mediatek olduğu için mi flash tool ile oluyor mu.biraz bilgi verebilir misinHocam ben de Endonezya rom kurulu mesaj ve arama uygulamaları Xiaomi bilginiz olsun.
hocam bendede aynı sorun bl klıdı acık degıl chaz acılmıyor yardımcı olursanız sevınırımGeçmiş olsun. Ücretli destek almanız gerekli. Uzak bağlantı ile biz hallederiz
Cihaz nedir?hocam bendede aynı sorun bl klıdı acık degıl chaz acılmıyor yardımcı olursanız sevınırım
sorunu çözebildinizmi hocamtelefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürdüm. recovery modda kalıyor ve sürekli yeniden başlıyor. bl kilidi de kapandı. Global rom indirdim flashlamak istediğimde bl kilitli olduğu için yapamıyorum, xiaomitoolv2 ile deneyince de %56 ya geliyor hata verip tekrar recovery dönüyor. Bl kilidini açmak için unlocktool kullanayım dedim onda da hata veriyor..
Ne yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaş var mı..?
çözümünü bulabildinizmi12 pro plus 5g