Bu sürümde NFC çalışmıyordu diye biliyorum. Test eden yazabilir mi?
CemoJR Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cemal Cihazım Xiomi 12 Pro+ Meslek Yazılım Mühendisi Yaş 26 Konum Eskişehir Katılım 15 Ocak 2024 Konular 2 Mesajlar 15 Tepkime puanı 3 Puanları 3 26 Ocak 2024 #11 Bu sürümde NFC çalışmıyordu diye biliyorum. Test eden yazabilir mi?
E Emrah_d Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Emrah Cihazım Mi6 128 Srmk Meslek Mekanik Tasarım Yaş 37 Konum Ankara Katılım 27 Aralık 2017 Konular 4 Mesajlar 75 Tepkime puanı 44 Puanları 18 26 Ocak 2024 #12 CemoJR' Alıntı: Bu sürümde NFC çalışmıyordu diye biliyorum. Test eden yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Hindistan romunda nfc yok endonezya da var.
CemoJR' Alıntı: Bu sürümde NFC çalışmıyordu diye biliyorum. Test eden yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Hindistan romunda nfc yok endonezya da var.
hüseyin acar Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım hüseyin Cihazım note 12pro 5g Yaş 37 Konum adana Katılım 6 Mayıs 2021 Konular 13 Mesajlar 73 Çözümler 1 Tepkime puanı 22 Puanları 8 26 Ocak 2024 #13 CemoJR' Alıntı: Bu sürümde NFC çalışmıyordu diye biliyorum. Test eden yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... bende o sürüm yüklü şu an nfc kullanılıyor
CemoJR' Alıntı: Bu sürümde NFC çalışmıyordu diye biliyorum. Test eden yazabilir mi? Genişletmek için tıkla ... bende o sürüm yüklü şu an nfc kullanılıyor