HyperOS Redmi Note 12 Pro/Plus (ruby) HyperOS

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Arkadaşlar benim cihaz direnç imeili. Hyperos güncellemesi kendiliğinden geldi. Kurma izni verdim. İndirdi, baştan başlattı son kurulum aşamasında cihazla uyumlu değil gibi hata verdi. Bi kaç kere baştan başlattı cihazı ve eski mevcut romdan açıldı cihaz yine. Cihazın BL kilidi kapalı. Açmak için başvurdum ama 2 aydır bl kilidi açılmıyor. Ben bu cihaza hyperos nasıl yükleyeceğim. İmeilerden biri btk tarafından tespit edildi ve 1 ay sonra kapatıldı. Tek imei aktif şuan. Yardımcı olursanız sevinirim.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
23
Arkadaşlar benim cihaz direnç imeili. Hyperos güncellemesi kendiliğinden geldi. Kurma izni verdim. İndirdi, baştan başlattı son kurulum aşamasında cihazla uyumlu değil gibi hata verdi. Bi kaç kere baştan başlattı cihazı ve eski mevcut romdan açıldı cihaz yine. Cihazın BL kilidi kapalı. Açmak için başvurdum ama 2 aydır bl kilidi açılmıyor. Ben bu cihaza hyperos nasıl yükleyeceğim. İmeilerden biri btk tarafından tespit edildi ve 1 ay sonra kapatıldı. Tek imei aktif şuan. Yardımcı olursanız sevinirim.
Rom sürüm numarası ve kodunu atabilir misiniz

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
23
MIUI Sürümü 14.0.6.0 TMOMIXM
Android Sürümü 13 TP1A.220624.014
Öncelikle MIUI Sürümü yazan yere tıklayıp büyük sürüm sayısına 5-6 defa tıklayın ardından ekrana ek güncelleme seçenekleri açılacaktır 1.sayfa da vermiş olduğum romlardan 1.sırada ki ayırdığım global romun recovery dosyasyını indireceksiniz.

Dosya uzantısı Zip olacak buna dikkat ediniz.

Sonra tekrar dan manuel güncelleme bölümünden dosyayı seçip güncellemeyi deneyiniz.

lasventuras

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Las Venturas
Cihazım
redminote12pro5
Konular
4
Öncelikle MIUI Sürümü yazan yere tıklayıp büyük sürüm sayısına 5-6 defa tıklayın ardından ekrana ek güncelleme seçenekleri açılacaktır 1.sayfa da vermiş olduğum romlardan 1.sırada ki ayırdığım global romun recovery dosyasyını indireceksiniz.

Dosya uzantısı Zip olacak buna dikkat ediniz.

Sonra tekrar dan manuel güncelleme bölümünden dosyayı seçip güncellemeyi deneyiniz.
Tamamdır hocam. Peki direnç imeiler silenecek mi ve telefondaki veriler silenecek mi bu şekilde güncelleme yaptığımızda?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
23
Tamamdır hocam. Peki direnç imeiler silenecek mi ve telefondaki veriler silenecek mi bu şekilde güncelleme yaptığımızda?
Veriler gitmez, numaralar silinmez yine de sorumluluk kabul etmiyorum.

Kilit kapalı mı açık mı ?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei