Hocam 1.0.3.0 versiyonunun eu romunu bulabildiniz mi?Güle güle kullanın yeni kullanılabilir sürümleri oldukça paylaşırız.Ben kullanmadığım romları paylaşmam gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Nasıl beğendiniz mi global romdan farkı var mı?hocam basarılı sekılde kurulde tesekurler plus modelıne sorunsuz oldu mtk drıverlerını yukledım hal oldu
Ben bir aralar yaptım uğraştım ama işin olmayacak bilgisayar başından kalkmadan istersen yaparsın.Ah be bende port rom yapmasını bilsem 🥹
ben bu romu denedim bayağı donuyor başka böyle olan var mı resmi romlar çok daha iyi çalışıyor
cekım zayıf hıc sevmedımNasıl beğendiniz mi global romdan farkı var mı?
acaba ben de mi bir sıkıntı oldu bayağı donuyordu ama animasyonlar güzeldiBen bir aralar yaptım uğraştım ama işin olmayacak bilgisayar başından kalkmadan istersen yaparsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bir iki haftadır bu romu kullanıyorum.Gayet güzel sıkıntı yokMIUI 14 - Redmi Note 12 Pro 5g (Ruby)Xiaomi V14 .0.5.0
#EU #MIUI #STABLE #T #ROM #RUBY Xiaomi EU V14 14.0.3.0 TMOCNXM - STABLE | Android 13 Updated: 01/09/2024 Talimatlar • Yeni - ilk defa flaş yapıyorsanız fastboot_first_install toplu dosyasını kullanın. • Güncelleme. Zaten miuiTN veya China Rom kullanıyorsanız fastboot_update'i yükleyin Linkforum.miuiturkiye.net
Nasıl yaptınız işte hocam 🫠Ben bir aralar yaptım uğraştım ama işin olmayacak bilgisayar başından kalkmadan istersen yaparsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bir iki haftadır bu romu kullanıyorum.Gayet güzel sıkıntı yokMIUI 14 - Redmi Note 12 Pro 5g (Ruby)Xiaomi V14 .0.5.0
#EU #MIUI #STABLE #T #ROM #RUBY Xiaomi EU V14 14.0.3.0 TMOCNXM - STABLE | Android 13 Updated: 01/09/2024 Talimatlar • Yeni - ilk defa flaş yapıyorsanız fastboot_first_install toplu dosyasını kullanın. • Güncelleme. Zaten miuiTN veya China Rom kullanıyorsanız fastboot_update'i yükleyin Linkforum.miuiturkiye.net