Soru Redmi Note 12 Pro Plus Discovery Edition Direnç&HyperOS

Nusclash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
7
Merhaba bir sorum vardı da sormak istedim başlıkta da belirttiğim gibi redmi note 12 pro plus cihazım var daha önce hiç imei işlemi yapılmadı bu cihaza hyperos yükleyip yükleme yaptıktan sonra direnç işlemi yapılırsa sorun çıkar mı? Nfc özelliğini aktif kullanan biriyim hyperos yükleme sonrası 66k direnç işlemi yapılırsa imei ve nfc sorunu meydana gelir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
ruby cihazda 66k direnç ile hyperOS sorun çıkartıyor. İkinci olarak direnç işlemi sonra değil önce yapılmalı. 82k direnç taktır cihazın ruby ise nfc çalışmaması gerekiyor hyperOS istiyorsan sadece note 12 ve note 12 pro 5g cihazda sorun oluyor

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
Merhaba bir sorum vardı da sormak istedim başlıkta da belirttiğim gibi redmi note 12 pro plus cihazım var daha önce hiç imei işlemi yapılmadı bu cihaza hyperos yükleyip yükleme yaptıktan sonra direnç işlemi yapılırsa sorun çıkar mı? Nfc özelliğini aktif kullanan biriyim hyperos yükleme sonrası 66k direnç işlemi yapılırsa imei ve nfc sorunu meydana gelir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
ben direnç bandı yaptırdım nfc gitti sakın yaptırma

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
ben direnç bandı yaptırdım nfc gitti sakın yaptırma
dostum 82k direnç taktırmaz isen tlefon hyperOS a geçiş yapmıyor ruby de bilip bilmeden ne yorum yapıyorsunuz? Adama yanlış bilgi veriyorsun. 82K hindistan gösteriyor cihazı heralde nfc çalışmayacak. git orijinal türkiye garantili al o zaman bu kadar şikayetçiysen

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
dostum 82k direnç taktırmaz isen tlefon hyperOS a geçiş yapmıyor ruby de bilip bilmeden ne yorum yapıyorsunuz? Adama yanlış bilgi veriyorsun. 82K hindistan gösteriyor cihazı heralde nfc çalışmayacak. git orijinal türkiye garantili al o zaman bu kadar şikayetçiysen
ben yanlış bilgi vermiyorum başıma geldi benim nfc çalışmıyor sordum yapan adama nfc çalışmaz bundan sonra dedi

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
ben yanlış bilgi vermiyorum başıma geldi benim nfc çalışmıyor sordum yapan adama nfc çalışmaz bundan sonra dedi
82k da nfc zaten calismaz hindistan da nfc yasak çünkü. Ruby cihazda da hyperOS için 82k direnç sorunsuz oluyor.

Nusclash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ruby cihazda 66k direnç ile hyperOS sorun çıkartıyor. İkinci olarak direnç işlemi sonra değil önce yapılmalı. 82k direnç taktır cihazın ruby ise nfc çalışmaması gerekiyor hyperOS istiyorsan sadece note 12 ve note 12 pro 5g cihazda sorun oluyor
Hocam global hyperosu fasboot ile attıktan sonra yapılan direnç işlemini kabul etmiyor mu? Benim cihazım rubyplus 210w versiyonu

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
Hocam global hyperosu fasboot ile attıktan sonra yapılan direnç işlemini kabul etmiyor mu? Benim cihazım rubyplus 210w versiyonu
Direnç olmadan brick olma ihtimalleri oluyor diye biliyorum. Neden direnç işlemini romdan sonra yapılması mantıklı geliyor sizlere bunu anlayamadım ben? Direnç imei silinmesin diye rom atılırken sorun çıkmasın brick olmasın diye yapılan bir şey zaten?

Gameras6060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk o
Cihazım
Miui 9
Konular
0
En iyisi dft pro lisansı alıp gerektiğinde imei kendi eliniz ile atmak zaten çok da bi fiyatı yok

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
En iyisi dft pro lisansı alıp gerektiğinde imei kendi eliniz ile atmak zaten çok da bi fiyatı yok
Dft pro çok fiyatı yok dediğin 70dolar onun yerine niye 400 liraya direnç yaptırmıyorsun hiç imei silinmesin????

Üst Alt