Yardım Redmi Note 12 Pro Plus 5G açılmayan bootloder.

• Konbuyu başlatan paWel
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 706

paWel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Arkadaşlar, hepinize hayırlı geceler. Ben bu cihazı Mayıs 2024'de YD olarak aldım içine direnç ile İmei atıldı. Bu cihaza yüklü MİUİ 14 var. Bootloder'ı ayarlardan Mİ hesabı girip açmak istediğimde bir hata oluştu diyordu. Araştırdım cihazda çin rom var bu açılmaz Mediatek Client ile aç dediler. Baktım Mediatek Client ile açayım dedim açıldı açılmadı derken cihaz bi hata verdi. Açılışta bu yazıyor ama güç tuşuna uzun basılı tutunca açılıyor. 3-4 Aydır böyle kullaaanıyorum bootloder açıp NFC ve HyperOs kullanmak istiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu Hocam sizi etiketledim, forum da biraz gezince işin ehli birisi olduğunuzu fark ettim. :) Rahatsız ettiysemde kusura bakmayın. Cidden kafayı yedirtmek üzere bu telefon bana.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
fastboot oem cdms komutunu minimal adb den kullanırsanız o hatanın gitmesi lazım yeni nesil cihazlarda mtkclient ile bl açmayı denemeyin.

paWel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
E peki nasıl açabilirim?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Arkadaş özelden ulaştı fastboot oem cdms ile hata düzeltilip rom atılmıştır çözüldü✅✅

paWel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Arkadaş, işinin ehliydi. Brick durumu vs içinde yedek aldı. Kesinlikle yardımcı oldu.

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Arkadaş, işinin ehliydi. Brick durumu vs içinde yedek aldı. Kesinlikle yardımcı oldu.
Xiaomi HyperOS tıklar mısın ordaki ekran görüntüsünü atar mısın yaptıkları zannetikleri çoğu cihaz otadan güncelleme almaz.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Xiaomi HyperOS tıklar mısın ordaki ekran görüntüsünü atar mısın yaptıkları zannetikleri çoğu cihaz otadan güncelleme almaz.
Cihaz zaten HyperOs 3 almicak eola düşmesi yakındır zaten şunu yaparsak imei repair yapıp global rom attırırsanız ota güncellemeleri mümkün. Burda global rom tek atmışım imei repair yok ota almaz zaten hyperos 3 almayacak.

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Cihaz zaten HyperOs 3 almicak eola düşmesi yakındır zaten şunu yaparsak imei repair yapıp global rom attırırsanız ota güncellemeleri mümkün. Burda global rom tek atmışım imei repair yok ota almaz zaten hyperos 3 almayacak.
Bu varyant android 15 ve 16 uyumlu olmadığı için büyük ihitimal HyberOS 3 gelmeycektir.TR için güncelleme desteği nisanda bitiyor durum buyken ota desteği anlamsızlaşıyor.

Üst Alt