Yardım Redmi Note 12 Pro 5G telefonumun şarjı standarta göre daha fazla gidiyor.

nixious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.3 Kararlı 14.0.3.1(SMOMIXN)
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar redmi telefonumun şarjı 100 iken kullanmaya başlıyorum ve yaklaşık 6-7 saat aralığında bitiyor hatta bazen oyun oynarsam PUBG gibi 2 saat içerisinde yüzde 40 a yakın gidiyor telefonumun üzerinde fake rom var bundan dolayı olabilir mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kesin fake romdan oluyor denilemez ama güncelleme yapılabilir hale getirip güncel kullanmak en başta güvenliğiniz için yararınıza olacaktır.

Oyla:

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
hocam daha önce bu forumun başka konularında ruby için verdiğiniz teknik servisi detayları ve eksiklikleri ile buraya da ekleyebilir misiniz?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam daha önce bu forumun başka konularında ruby için verdiğiniz teknik servisi detayları ve eksiklikleri ile buraya da ekleyebilir misiniz?
tam anlayamadım hocam? cihaz ve problem nedir?

Oyla:

nixious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana söylediyseniz benim ruby cihazım yd. dirençli ve rom fake
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesin fake romdan oluyor denilemez ama güncelleme yapılabilir hale getirip güncel kullanmak en başta güvenliğiniz için yararınıza olacaktır.
peki hasan hocam bu global güncellemeyi yapmak ne kadar zamanınızı alır ve bu romu kurar iken fake rom üzerinden yapabilirmisiniz ?

Oyla:

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
tam anlayamadım hocam? cihaz ve problem nedir?
şu anda dirençsiz IMEI kayıtlı kullanıyorum sorunsuz ama güncelleme yok ve artık güncellemek için yeniden Endonezya hyperos 2 kurmak istiyorum, imei kaydını tekrar süresiz yapabilir miyiz? güncelleme sorunsuz devam eder mi?

ayrıca fabrika ayarlarına yükleme gibi durumlarda IMEI gider mi? şu anda fabrika ayarlarına yükleyemediğim gibi güncelleme de alamıyorum bir de playstore da sertifikalı görünmüyor, başka sorun yok NFC veya çift sim ve yaklaşık bir 10 aydır kullandığım imei kaydında sorunsuz kullanıyorum

ayrıca fabrika ayarlarına yükleme gibi durumlarda IMEI gider mi? şu anda fabrika ayarlarına yükleyemediğim gibi güncelleme de alamıyorum bir de playstore da sertifikalı görünmüyor, başka sorun yok NFC veya çift sim ve yaklaşık bir 10 aydır kullandığım imei kaydında sorunsuz kullanıyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
şu anda dirençsiz IMEI kayıtlı kullanıyorum sorunsuz ama güncelleme yok ve artık güncellemek için yeniden Endonezya hyperos 2 kurmak istiyorum, imei kaydını tekrar süresiz yapabilir miyiz? güncelleme sorunsuz devam eder mi?

hepsi evet.

Oyla:
Üst Alt