Yardım Redmi Note 12 pro 5g şebeke ve internet sorunu

MustafaErayBerk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos umomixm 1.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar konuda belirttiğim gibi Redmi Note 12 Pro 5g cihazımın bazı yerlerde internet ve sebekem gidiyor bunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek bir arkadaşımız var mıdır?

Mesela merkezdeyken hiçbir sorun yok fakat bir köye gittiğimde internet hiç gelmiyor ve yanımdaki arkadaşımın interneti full 4.5g çekiyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Not : Cihaz yurtdışıdır.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Bende bl kilit kapalı direnç işlemi uygulanmış yurt dışı cihazım ilk aldigimda Hint sürümü rom vardı global yaptırdım sizin kullandığınız güncelleme deyim bende bir sorun yok cihazımda c e sertifikası yok. Tek sorunum NFC çalışmıyor görsel var ama açılmıyor.

Oyla:

MustafaErayBerk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10 5g
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bl kilit kapalı direnç işlemi uygulanmış yurt dışı cihazım ilk aldigimda Hint sürümü rom vardı global yaptırdım sizin kullandığınız güncelleme deyim bende bir sorun yok cihazımda c e sertifikası yok. Tek sorunum NFC çalışmıyor görsel var ama açılmıyor.
Yorumun için teşekkürler bende NFC de var fakat kopmalar yaşıyorum. Fake rom'u global rom a cevirmistim fakat benim bulunduğum ilçenin 2 beldesinde internetim hiç gelmiyor E de dahil bunu nasıl çözebilirim. Bilgili arkadaşlar dan yardım bekliyorum. 😊

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Yorumun için teşekkürler bende NFC de var fakat kopmalar yaşıyorum. Fake rom'u global rom a cevirmistim fakat benim bulunduğum ilçenin 2 beldesinde internetim hiç gelmiyor E de dahil bunu nasıl çözebilirim. Bilgili arkadaşlar dan yardım bekliyorum. 😊
Çin cihazı ise band 20 yoktur ve Vodafone kullanıyorsanız bu durum sizi daha çok etkiler veya direnç işlemi uygulandıysa yapan kişinin acemiliğinden dolayı da bu tarz durumlar söz konusu oluyor

Oyla:

MustafaErayBerk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10 5g
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin cihazı ise band 20 yoktur ve Vodafone kullanıyorsanız bu durum sizi daha çok etkiler veya direnç işlemi uygulandıysa yapan kişinin acemiliğinden dolayı da bu tarz durumlar söz konusu oluyor
IMEI atılı degil sadece bl açık. Tahminim çin çünkü sonu N ile bitiyordu ben manuel rom attım.

Model: 22101316G

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
IMEI atılı degil sadece bl açık. Tahminim çin çünkü sonu N ile bitiyordu ben manuel rom attım.

Model: 22101316G
cihazı aldığınızda arkası çin yazılı etiketliyse çin cihazıdır ve dediğim gibi band 20 sorunlarıyla karşılaşabiliyorsunuz o zaman

Oyla:
Üst Alt