Dft pro ie imei atildi gunceleme geldi yapsam imei gidermi bootloader kilidi acık
M mehmettrs63 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım mehmet Cihazım redmi note 8 Yaş 38 Konum istanbul Katılım 6 Nisan 2020 Konular 9 Mesajlar 62 Tepkime puanı 15 Puanları 8 Salı saat 15:43'de #1 Dft pro ie imei atildi gunceleme geldi yapsam imei gidermi bootloader kilidi acık
ahmetcngz Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Ahmet Cihazım Rdmi nte 13 pro Yaş 24 Konum Hatay Katılım 18 Aralık 2023 Konular 18 Mesajlar 510 Çözümler 2 Tepkime puanı 102 Puanları 58 Salı saat 23:18'de #2 mehmettrs63' Alıntı: Dft pro ie imei atildi gunceleme geldi yapsam imei gidermi bootloader kilidi acık Genişletmek için tıkla ... Direnç ile atıldıysa gitmez. Anladığım kadarıyla yazılımla atılmış, gidebilir.
mehmettrs63' Alıntı: Dft pro ie imei atildi gunceleme geldi yapsam imei gidermi bootloader kilidi acık Genişletmek için tıkla ... Direnç ile atıldıysa gitmez. Anladığım kadarıyla yazılımla atılmış, gidebilir.
M mehmettrs63 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım mehmet Cihazım redmi note 8 Yaş 38 Konum istanbul Katılım 6 Nisan 2020 Konular 9 Mesajlar 62 Tepkime puanı 15 Puanları 8 Salı saat 23:18'de Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ahmetcngz' Alıntı: Direnç ile atıldıysa gitmez. Anladığım kadarıyla yazılımla atılmış, gidebilir. Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman hic karistirmayalim
ahmetcngz' Alıntı: Direnç ile atıldıysa gitmez. Anladığım kadarıyla yazılımla atılmış, gidebilir. Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman hic karistirmayalim