- Adım
- Murat
- Cihazım
- S24 Ultra
- Konular
- 3
Eu rom çıkmadı.
Resim görünmüyor mu sizde ekledim ?
Eu rom çıkmadı.
Arkadaşım bu eu rom geliştiriciler tarafından yapılmıştır.senin verdiğin romla alakası yok
Ya arkadaş bilmeden okumadan konuşmayın TMOCNXM bu benim konu açtığım romun kodu yani çin romundan kırpılmış hali bunu adam ücretli almıştır bir kaç ekleme yapmış bu stok rom değil neden anlamıyorsun.okumayı denesen ortada birşey kalmayacak maalesef okuma kıtlığı var.oku bilmiyorsan susMtk işlemcili cihaza eu rom ekibi ücret karşılığında rom çıkarıyor yani farklı bir ekip değil arkadaşım.
Benim verdiğim link ve görsel ile bal gibi alakali....
Konusunu güncelleyin lütfen...
Ya arkadaş bilmeden okumadan konuşmayın TMOCNXM bu benim konu açtığım romun kodu yani çin romundan kırpılmış hali bunu adam ücretli almıştır bir kaç ekleme yapmış bu stok rom değil neden anlamıyorsun.okumayı denesen ortada birşey kalmayacak maalesef okuma kıtlığı var.oku bilmiyorsan sus
Hocam bu rom yüklü iken yazılımsal IMEI kaydı yapılıyor mu ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
#EU #MIUI #STABLE #T #ROM #RUBY
Xiaomi EU V14 14.0.3.0 TMOCNXM - STABLE | Android 13
Updated: 01/09/2024
Talimatlar
• Yeni - ilk defa flaş yapıyorsanız fastboot_first_install toplu dosyasını kullanın.
• Güncelleme. Zaten miuiTN veya China Rom kullanıyorsanız fastboot_update'i yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI eu rom orijinal eu rom,hyperos olanlar geliştirici tarafından derlenmiş rom bildiğim kadarıyla.Ya arkadaş bilmeden okumadan konuşmayın TMOCNXM bu benim konu açtığım romun kodu yani çin romundan kırpılmış hali bunu adam ücretli almıştır bir kaç ekleme yapmış bu stok rom değil neden anlamıyorsun.okumayı denesen ortada birşey kalmayacak maalesef okuma kıtlığı var.oku bilmiyorsan sus