Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) Mi Servisleri Hatası

Cenkaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk Aydoğdu
Cihazım
Mi 8 liteCenk
Konular
1
IMEi işlemi sonrası mi account sorunu yaşıyorum sanırım güncelleme almasın diye bütün xiaomi servisleri engellenmiş(web sayfasına bile giremiyorum) işlemi yapan kişiden tatmin edici bir cevap alamadım konu hakkında bilgisi olan varmı mi hesabımı telefona eklemek için ne yapabilirim ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Tecrübe ve deneyim çok önemli bu işlerde maalesef. Biz bu sorunu çok uzun zaman oldu tespit edeli ve ona göre işlem yapıyoruz..

Yaşadığınız sorunun çözümü mevcut. işlemi yapan kişiden cihaza yeniden fastboot rom yüklemesini (cihaz sıfırlanacak) ve yeniden imei işlemini yapmasını isteyin. Güncelleme kapatmamasını söyleyin. aşağıdaki videodaki güncelleme kapatın.. yardımcı olmaz ise bu işlemleri biz uzaktan hallederiz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Cenkaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk Aydoğdu
Cihazım
Mi 8 liteCenk
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tecrübe ve deneyim çok önemli bu işlerde maalesef. Biz bu sorunu çok uzun zaman oldu tespit edeli ve ona göre işlem yapıyoruz..

Yaşadığınız sorunun çözümü mevcut. işlemi yapan kişiden cihaza yeniden fastboot rom yüklemesini (cihaz sıfırlanacak) ve yeniden imei işlemini yapmasını isteyin. Güncelleme kapatmamasını söyleyin. aşağıdaki videodaki güncelleme kapatın.. yardımcı olmaz ise bu işlemleri biz uzaktan hallederiz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler desteğiniz için.

Üst Alt