Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Rom Güncelleme Problemi

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba Arkadaşlar hayırlı akşamlar Xiaomi redmi note 12 pro 5g cihazım var cihaz ithalatçı firma garantili 1 imeili cihaz orjinal IMEI var fakat fake rom var açılışta bootloader kilidi açık gözüküyor ben buna hyperos yükleyebilir miyim yöntemi nedir yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20240830_004634.jpg
    IMG_20240830_004634.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20240830_004658.jpg
    IMG_20240830_004658.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 11
Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Vergi kaçırılan cihazlardan oluyor bu cihazlar. O yüzden 1 tane imei var ve imei işlemi geçirmiş cihaz olduğu için rom yüklediğiniz anda recovery ekranında kalıp açılmayacaktır. Alternetif çözümler.
  • Hyperos yüklenip yeniden imei tamiri yapılıp çift hatlı hale getirilir.
  • Direnç değişimi yaptırılıp sorunsuz çift hat güncelleme alacak hale getirilir.

Ademtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
3
Vergi kaçırılan cihazlardan oluyor bu cihazlar. O yüzden 1 tane imei var ve imei işlemi geçirmiş cihaz olduğu için rom yüklediğiniz anda recovery ekranında kalıp açılmayacaktır. Alternetif çözümler.
  • Hyperos yüklenip yeniden imei tamiri yapılıp çift hatlı hale getirilir.
  • Direnç değişimi yaptırılıp sorunsuz çift hat güncelleme alacak hale getirilir.
NFC mi çalışmaz sadece başka küçük sorunlar da olur mu

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Cihazini ithalatci firma garantili yazmissin ilk önce orj imeillerini sorgula eger orj imeili ise sorun olmaz mi kilidin acik sorunsuz bir sekilde hyperos a guncelleyebilirsin fakat imeileri orj degilse imei atmadiysan yine sorun yok kullanim hakkin bitmeden islemleri hallet eger ürüne imei atilmissada nasl atildigina bağlı eger yazilim ile atılmışsa imei gider imeileri bir yere not et yazilimdan sonra eski imeileri at eger direnc ile imei atılmişsa isi bilen birinin yapması daha dogru olur

Arthur_Morgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Hocam bende de aynı cihaz aynı rom vardı kilidi açıp HyperOS yükledim. Root yaptım NFC sorununu çözdüm fakat bugün bir mesaj geldi "Yasal Uyarı" mesajı. Mesajda yazan IMEI numarasında da son rakam eksikti. Ama işte 30 gün içerisinde cihazım kapanacak sanırım. Telefoncuya gidip IMEI mi attırmalıyım. Başka bir yöntem var mı çünkü güncelleme yapmak vs istiyorum. Bir de direnç var sanırım Hardware Version kısmında kırmızı şekide P1 yazıyor.

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Hocam bende de aynı cihaz aynı rom vardı kilidi açıp HyperOS yükledim. Root yaptım NFC sorununu çözdüm fakat bugün bir mesaj geldi "Yasal Uyarı" mesajı. Mesajda yazan IMEI numarasında da son rakam eksikti. Ama işte 30 gün içerisinde cihazım kapanacak sanırım. Telefoncuya gidip IMEI mi attırmalıyım. Başka bir yöntem var mı çünkü güncelleme yapmak vs istiyorum. Bir de direnç var sanırım Hardware Version kısmında kırmızı şekide P1 yazıyor.
ben IMEI uzatma yaptım 2 aylık diğer sim yuvasına da 2 ay uzatma yapacağım yılı IMEI atmadan kapatıcam bu şekilde

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
2 aylık geçici şebeke isteyenler varsa yardımcı oluruz.

Arthur_Morgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Hocam hiç bir daha uğraşmamak adına bir çözüm öneriniz var mı ya da direkt öyle bir yol var mı?

Üst Alt