yapabildinmiBende nfc çalışmadı acaba ne gibi bir hata yaptım. nfc simgesi va aktifleşmiyor.
Romun pil performansını bir günde değerlendirmek hata olacaktır.Bugün geçtim bu tayvana ama pil ömrü artacağına dahada azaldı normalde saatlik tüketim %6-7 civarıydı şuan %10-12 den aşağıya düşmüyor. NFC geldi ama pil performansı düştü.
Doğrudur hocam beklicem biraz daha. SMOMİXN sürümümde 1 gecede yüzde 4 şarjım gidiyordu şuan kalktım 9 saatte felan yüzde 16 gitmiş arkada aynı şeyler açık. Direk mi cloud ile yükledim herşeyi.Romun pil performansını bir günde değerlendirmek hata olacaktır.
O değilde günde 9 saat uyumak ona takıldım ben iyiymiş 9 saat uykuDoğrudur hocam beklicem biraz daha. SMOMİXN sürümümde 1 gecede yüzde 4 şarjım gidiyordu şuan kalktım 9 saatte felan yüzde 16 gitmiş arkada aynı şeyler açık. Direk mi cloud ile yükledim herşeyi.
hastayım hocam saat başı kalkıyorsun aynı korona donemındekı gıbı sarhoş gibi oluyorsun ya kalkasın gelmıyor yataktanO değilde günde 9 saat uyumak ona takıldım ben iyiymiş 9 saat uyku
Romun pil performansı nasıl bende de 14.0.3 Hint global versiyon var
Bootloader kilidi açık ise sertifikalı değil yazarPlay protect sertifika problemi yaşayan varmı?
Pil performansı normal seviyelerdeRomun pil performansı nasıl bende de 14.0.3 Hint global var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: