Bende bugün bu cihazi aldım cin versiyon ama nfc gözükmüyor sanırım rom kaynakli bende sizin attığınız roma geçmek istiyorum BL kilidi için istek gönderdim ama rom atmayı bilmiyorum bir video VS varmı atabilirmisiniz15.11.2023 den beri bu romdayım şarj tüketim seviyesi tatmin edici sürede.
Romu BL açıp fastboot modunda flaşladım.
NFC sorunsuz çalışmakta.
Mi arama ve mi sms uygulaması var ( google uygulaması da var ve kaldırılabiliyor.)
Henüz bi bug görmedim.
BL kapatıp kapatmama konusunda kararsızım. ( cihaza henüz imei işlemi yapılmadı)
Benimde fazla bilgim yoktu. Formda tonlarca konu var bu konuda bi kaç saat okuyup çözebilirsiniz. Malum video sitesinde bir sürü video var anlık uygulamalı takip edip yapabilirsiniz.Bende bugün bu cihazi aldım cin versiyon ama nfc gözükmüyor sanırım rom kaynakli bende sizin attığınız roma geçmek istiyorum BL kilidi için istek gönderdim ama rom atmayı bilmiyorum bir video VS varmı atabilirmisiniz
Hocam cihazım çin versiyonu bu romu kurup bl kapatirsam brick olurmuBL açıksa yükleye bilirsiniz ama neden BL kapatıyor sunuz açık olması her zaman iyidir