Globale ne zaman gelir acaba
global beta olarak geldi çin sürümünü kullanıyorum türkçe zaten yok ama performans güzel herhangi bir sorun görmedim memnunum tavsiye ederimDeneyen var mı, yüklenmesi tavsiye edilir mi yoksa globali mi beklemek gerek?
İyi, herhangi bir sorun olmaması çok iyi. Ben mecburen türkçe dil destekli globali beklicem.global beta olarak geldi çin sürümünü kullanıyorum türkçe zaten yok ama performans güzel herhangi bir sorun görmedim memnunum tavsiye ederim
Bende kullanıyorum Türkçe dil de attım ama pil konusunda hiç memnun değilim şimdilik bunla devam hyperos Endonezya'da çıkınca direk ona geçicem bakalım o nasılglobal beta olarak geldi çin sürümünü kullanıyorum türkçe zaten yok ama performans güzel herhangi bir sorun görmedim memnunum tavsiye ederim
pil diğerlerine göre bir tık hızlı bitiyor gibi ama ben çok önemsemedim hocamBende kullanıyorum Türkçe dil de attım ama pil konusunda hiç memnun değilim şimdilik bunla devam hyperos Endonezya'da çıkınca direk ona geçicem bakalım o nasıl
Doğrudur hocam ben 6 saat ekran süresi bile alamıyorum.pil diğerlerine göre bir tık hızlı bitiyor gibi ama ben çok önemsemedim hocam
Ekran süresine nerden bakılıyor. Benim cihazdan bir türlü bulamadım. HyperOs değil şuan miui için soruyorum.Doğrudur hocam ben 6 saat ekran süresi bile alamıyorum.