- Adım
- Adil
- Cihazım
- Note 12 Pro 5G
- Konular
- 12
Cihazın şuan üzerindeki rom fake doğru ve eski sürüm fake rom, MIUI arama için Endonezya veya Taiwan kurmalısınız ki ben Taiwan kullanıyorum Endonezya da kullandım Taiwan daha iyi gibi geldi bana, ikisinde de otomatik çağrı kaydı var, stock YouTube bilgisayardan adb ile kaldırabilirsiniz ben kaldırdım, rom yükleme sonrası IMEI gidebilir, giderse tekrar işlem gerekir, yinede karar sizin, önceliklerine göre tercih yapın.Hocam bendeki cihaz da bu şimdi sorunlarımı sırasıyla anlatayım
Cihazda arama ve mesajlaşma uygulaması miu değil otomatik arama kaydetme özelliğini geri getirmek istiyorum ayrıca YouTube vanced kullanıyordum eski cihazımda bunda YouTube vancedi kullanabilmem için orjinal youtubu devredışı bırakamıyorum ayrıca rom attığım zaman imeinin gideceğini biliyorum IMEI repair işlemi için DFT pro kullanılıyor galiba oda ücretli diyorlar başka bi yöntem henüz bilmiyorum araştırmadım ayrıca cihazdaki firmwarenin sonu SMOMIXN ile bitiyor global romda sonu m ile bitiyor bu rom'a ffake diyorlar rom atarsam şuan ki stabilitesi gider diyede korkuyorum yani sırf bu isteklerim için rom değiştirmek mantıklı mı