Yardım Redmi Note 12 Pro 5G MIUI versiyon

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Hocam bendeki cihaz da bu şimdi sorunlarımı sırasıyla anlatayım

Cihazda arama ve mesajlaşma uygulaması miu değil otomatik arama kaydetme özelliğini geri getirmek istiyorum ayrıca YouTube vanced kullanıyordum eski cihazımda bunda YouTube vancedi kullanabilmem için orjinal youtubu devredışı bırakamıyorum ayrıca rom attığım zaman imeinin gideceğini biliyorum IMEI repair işlemi için DFT pro kullanılıyor galiba oda ücretli diyorlar başka bi yöntem henüz bilmiyorum araştırmadım ayrıca cihazdaki firmwarenin sonu SMOMIXN ile bitiyor global romda sonu m ile bitiyor bu rom'a ffake diyorlar rom atarsam şuan ki stabilitesi gider diyede korkuyorum yani sırf bu isteklerim için rom değiştirmek mantıklı mı
Cihazın şuan üzerindeki rom fake doğru ve eski sürüm fake rom, MIUI arama için Endonezya veya Taiwan kurmalısınız ki ben Taiwan kullanıyorum Endonezya da kullandım Taiwan daha iyi gibi geldi bana, ikisinde de otomatik çağrı kaydı var, stock YouTube bilgisayardan adb ile kaldırabilirsiniz ben kaldırdım, rom yükleme sonrası IMEI gidebilir, giderse tekrar işlem gerekir, yinede karar sizin, önceliklerine göre tercih yapın.

ozelturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozel
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Hocam aşağıdaki linkte konuyu açan bendim, oradaki fastboot romu indirip mi flash ile cihaza yükleyip temiz kurulum yapın, cihaz ruby olmalı yanlış olmasın, ayrıca yedek almayı unutmayın, ben şuan linkteki sürümü kullanıyorum hiçbir soruna rastlamadım.

IMEI repair var ise sorun olabilir dikkat edin.

tşk ederim

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Çok hatırlayamadığım için soruyorum hocam bu iki romda nfc aktif mi?
Cihazın şuan üzerindeki rom fake doğru ve eski sürüm fake rom, MIUI arama için Endonezya veya Taiwan kurmalısınız ki ben Taiwan kullanıyorum Endonezya da kullandım Taiwan daha iyi gibi geldi bana, ikisinde de otomatik çağrı kaydı var, stock YouTube bilgisayardan adb ile kaldırabilirsiniz ben kaldırdım, rom yükleme sonrası IMEI gidebilir, giderse tekrar işlem gerekir, yinede karar sizin, önceliklerine göre tercih yapın.

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
stock youtube vs pc üzerinden nasıl kaldırabılıyoruz acaba

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
USB hata ayıklama dini açıp adb app control ile kaldırabilirsiniz
hocam bırazda acarmsın :) basamaklarıyla anlatırmsın benım gıbı bılemeyenlere cok yararlı olur yada konu varsa konu lınkınıde bırakırsan cok faydalı olur

Kahinn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Resmi note 8
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ithalatcı garantili

Üst Alt