Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Mi Hesap Kilidi ve OEM Kilit Açma Sorunu

furkan ctn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.11.0.UMOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G 22101316G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Redmi Note 12 Pro 5G cihazımda OEM kilidini açmaya çalıştığım sırada bu hatayla karşılaşıyorum. Telefonun yurt dışı cihazı olduğunu düşünüyorum. Yapay zekâ, IMEI atıldığı sırada cihaza başka bir Mi hesabının bağlandığını ve sistemin bu nedenle otomatik bir güvenlik önlemi aldığını belirtiyor. Ayrıca, hatanın giderilmesi için ilk bağlanan Mi hesabına giriş yapılması gerektiğini söylüyor.
Telefonu yaklaşık 3 yıl önce internet üzerinden, PTTAVM’den satın aldığımı hatırlıyorum. Bu nedenle ilk bağlanan hesaba erişimimin olması pek mümkün görünmüyor.
Kısacası, bu hatayı aşmanın bir yolu var mı, yoksa hiç uğraşmamalı mıyım?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-14-15-52-58-543_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-04-14-15-52-58-543_com.android.settings.jpg
    468,4 KB · Görüntüleme: 12

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Merhaba,
Redmi Note 12 Pro 5G cihazımda OEM kilidini açmaya çalıştığım sırada bu hatayla karşılaşıyorum. Telefonun yurt dışı cihazı olduğunu düşünüyorum. Yapay zekâ, IMEI atıldığı sırada cihaza başka bir Mi hesabının bağlandığını ve sistemin bu nedenle otomatik bir güvenlik önlemi aldığını belirtiyor. Ayrıca, hatanın giderilmesi için ilk bağlanan Mi hesabına giriş yapılması gerektiğini söylüyor.
Telefonu yaklaşık 3 yıl önce internet üzerinden, PTTAVM’den satın aldığımı hatırlıyorum. Bu nedenle ilk bağlanan hesaba erişimimin olması pek mümkün görünmüyor.
Kısacası, bu hatayı aşmanın bir yolu var mı, yoksa hiç uğraşmamalı mıyım?
Hocam size yurt içi cihaz adı altında yurt dışı çin cihazı satmışlar bunun için hata veriyor çin cihazlarında bootloader kilidi sadece çin bölgesine ait mi hesabı yada server üzerinden açtırabilirsiniz serverde maliyetlidir

Oyla:

furkan ctn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
4
Hocam size yurt içi cihaz adı altında yurt dışı çin cihazı satmışlar bunun için hata veriyor çin cihazlarında bootloader kilidi sadece çin bölgesine ait mi hesabı yada server üzerinden açtırabilirsiniz serverde maliyetlidir
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu işlem için talep edilen ücret karşılığında kesin olarak olumlu bir sonuca ulaşmak mümkün müdür? Ayrıca siz bu işle ilgileniyor musunuz, ilgileniyorsanız ortalama maliyeti ne kadar olur öğrenebilir miyim?

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu işlem için talep edilen ücret karşılığında kesin olarak olumlu bir sonuca ulaşmak mümkün müdür? Ayrıca siz bu işle ilgileniyor musunuz, ilgileniyorsanız ortalama maliyeti ne kadar olur öğrenebilir miyim?
fiyatı telefonun fiyatına eşdeğer onun için açmaya değmez

Oyla:

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
bu tarz işlemler döviz ile olduğu için hocam. Pahalı cihaz için mantıklı olabilir ama bu cihaz için şahsi düşüncem değmez aynı fiyata geliyor malesef

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Hocam pahalı çin telefon açtırmak pahalı server da kapalı hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu tarz işlemler döviz ile olduğu için hocam. Pahalı cihaz için mantıklı olabilir ama bu cihaz için şahsi düşüncem değmez aynı fiyata geliyor malesef
Cihazdan pahalı çıkıyor hocam garnet note 13 pro 5g vardı kendisinden pahalıydı sattım kurtuldum

Oyla:
Üst Alt