- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Note 9 pro
- Konular
- 0
onu dememiş vatandaş enfazla 500 nit olduğunu nasıl ölçmüş, elinde ekran parlaklık değerini ölçen bir cihaz olmalı herhalde
biraz daha uğraştım backlight enyüksek değerleri note12pro5g de 14962 note9pro da 4080 gördüm
not: bu değerlerin birimi nedir bilmiyorum ama ikisinin de birimi aynıdır herhalde
bu arada eski telefonum 9pro bir köşede duruyordu şu deneme için bakıyorum da bunun ekranına alışınca ne kadar kötü göründü gözüme, ne kadar titriyormuş meğer, 3 yıl kullandım kullanırken gayet güzel diyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
donanım testine girdinizmi light sensör değerleri kaç, sensöre fener tutunca benim telefonun backlight değeri 8 binin üzerine çıkıyor ve oldukça parlak oluyor, note 9 pro ya baktım mesala şimdi backlight 3681 in üstüne çıkmadıSlymngv bey ve Dadesmemo bey güneş parlaklığı açık zaten hep ama şunu yeni farkettim normalde ekran parlaklığını en fazlaya getirmemisken güneşin altına çıkınca maksimum parlaklığa yükseliyor yani 500 nite, 900 nite yükselmiyor ama, neden 500 nitten yukarı hiç çıkmıyor, nasıl çıkaracağım?
biraz daha uğraştım backlight enyüksek değerleri note12pro5g de 14962 note9pro da 4080 gördüm
not: bu değerlerin birimi nedir bilmiyorum ama ikisinin de birimi aynıdır herhalde
bu arada eski telefonum 9pro bir köşede duruyordu şu deneme için bakıyorum da bunun ekranına alışınca ne kadar kötü göründü gözüme, ne kadar titriyormuş meğer, 3 yıl kullandım kullanırken gayet güzel diyordum
Son düzenleme: