Yardım redmi note 12 pro 5g maksimum ekran parlaklığı nasıl aktif edilir

Dalkirannd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
onu dememiş vatandaş enfazla 500 nit olduğunu nasıl ölçmüş, elinde ekran parlaklık değerini ölçen bir cihaz olmalı herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slymngv bey ve Dadesmemo bey güneş parlaklığı açık zaten hep ama şunu yeni farkettim normalde ekran parlaklığını en fazlaya getirmemisken güneşin altına çıkınca maksimum parlaklığa yükseliyor yani 500 nite, 900 nite yükselmiyor ama, neden 500 nitten yukarı hiç çıkmıyor, nasıl çıkaracağım?
donanım testine girdinizmi light sensör değerleri kaç, sensöre fener tutunca benim telefonun backlight değeri 8 binin üzerine çıkıyor ve oldukça parlak oluyor, note 9 pro ya baktım mesala şimdi backlight 3681 in üstüne çıkmadı

biraz daha uğraştım backlight enyüksek değerleri note12pro5g de 14962 note9pro da 4080 gördüm

not: bu değerlerin birimi nedir bilmiyorum ama ikisinin de birimi aynıdır herhalde

bu arada eski telefonum 9pro bir köşede duruyordu şu deneme için bakıyorum da bunun ekranına alışınca ne kadar kötü göründü gözüme, ne kadar titriyormuş meğer, 3 yıl kullandım kullanırken gayet güzel diyordum :)

Son düzenleme:

sevketnur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
500 nite çıktığını şuradan anlıyorum, redmi Note 10 pro çok daha parlaktı bayağı bi hem de , 700 nitti onda fabrika değeri maksimum güneş altında , benim cihaz yani redmi Note 12 Pro 5G ise çok sönük bayagi sönük ona nisbeten maksimum parlaklıkta iken ve güneş modu açıkken ve güneş altında, oradan anlıyorum ki 700 nitten çok aşağı bir nite çıkıyor şu anda benim cihaz en fazla, 2 eski telefonum da redmi Note 8 pro idi 450 nit maksimum parlaklık verisi vardı ve benim cihaz ondan biraz daha parlak oluyor ordan da 450 nitten büyük dolayısıyla hakikaten fabrika verisindeki 500 nit olduğu anlaşılıyor

Halbuki slymgvn beyin de paylaştığı ekteki resimdeki gibi güneş altında günes modu açıkken 700 nitten daha parlak, hbm 800 nite çıkması gerekiyor ama daha redmi Note 10 pronun 700 nit parlakligindan bile çok uzak daha

Bakınız aşağıdaki resimdeki gibi redmi Note 10 pro orta parlakligi olan 700 nite güneş altında günes modu açıkken ve maksimum parlaklıkta iken anlattığım gibi çıkarken benim cihaz ise aynı orta hbm değeri olan 900 niti bırakın 700 e bile hiç yaklaşmiyor yukarıda anlattığım gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-07-16-41-13-644_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-07-16-41-13-644_com.android.chrome.jpg
    530,1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

sevketnur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
8
Bir de şunu farkettim kitap okurken cihazdan ekran ışığını ayarlarken maksimum parlaklığa yani şu an benim cihazın sebebini bir türlü bulamadığımız çıkabildiği 500 nite ışık ayarı daha ortada iken çıkıyor sonrasında ise artırmaya devam ediyorum ekran parlaklığını kitap okuma uygulamasından hatta ta maksimuma getiriyorum parlaklık hiç artmıyor , yani anladigim ortada 500 nite ulaştıktan sonra hbm değeri olan 900 nite doğru parlaklık artması gerekirken parlaklik ibresini maksimuma doğru götürürken, 500 nitte kaliyor o değerde, ortada, daha fazla artmıyor, neden hbm değeri olan 900 nite doğru hiç artmıyor, kitap okuma uygulamasının parlaklık ibresini tâ ortadan maksimuma kadar artırmamiza rağmen en fazla gene 500 nitte kalıp hiç artmıyor hep 500 nitte kaliyor? Redmi Note 10 pronun 700 nit seviyesine gelse bile yeterli halbuki benim için? Lütfen yardım edin daha 2 aylik diğer her şeyini çok beğendiğim cihazımı degistirmek istemiyorum, bu ekranindaki parlaklık sorununu, 500 nitten hbm değeri olan 900 nite doğru artirabilmeyi en azından 700 nite, çözmem halletmem lazım

Üst Alt