Arkadaşlar yazılım konusunda yardım alabilirim. Hatta diğer benzer konuya attığım mesajımı da aynen yazayım. Elimde bir adet Ruby var ve bu nalet orjinalde çin olmasına rağmen global rom çakılıp bootloader'ı kilitlenmiş. Forumdaki çeşitli yöntemlerle de çin hesabı alınmıyor haberiniz olsun. Artık yeni güncelleme mi geldi ne oldu bilemem ama ben bu aleti ortadan ikiye bölüp balkondan aşağı fırlatmamak için kendimle ciddi bir savaş veriyorum. Zira yabancı dilim de olmasına rağmen web üzerinde hangi yöntem varsa hepsini denedim ve en son boot esnasında corrupted uyarısına kadar gelebildim. Çünkü aynı şekilde mi unlocker üzerinde telefonu satın aldığınız yer ile hesabın satın alındığı yer eşleşmiyor uyarısı alıyorum. Sistem şu an MIUI 14 Global durumunda. Herhangi bir şekilde HyperOS almıyor. Kaldı ki elimde 2 adet Redmi12 HyperOS 1 ve HyperOS 2 telefon daha var. HyperOS2 olan tapas. Diğeri yine ruby. Onlar Türkiye cihaz olmasına rağmen onlarda da bekleme süresi dahil alamıyorum. MIUI14 olan ruby yurtdışı ve iki SIM slotunun da 4'er aylık kullanım süresi doldu. Cihaz ilk geldiğinde de denemiştim bootloader açmayı. Yani sim kartla bağlantıyla uzaktan yakından alakası yok açılmamasının. O zaman da aynı şekilde hata almıştım ileride yeni bir yöntem gelir dedim fakat bu çekik gözlüler bu cihazı iPhone'dan beter ettiler, pişman ettirdiler. Keşke yurtdışı Sony alsaydım da bu çöplerle uğraşmasaydım diyor, ve konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.