Yardım Redmi Note 12 pro 5g Hyper Os V.1 güncellemesi hakkında yardıma ihtiyacım var.

DrunkPikachu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Sezer
Cihazım
RedmiNote 12 5g
Meslek
Kimyasal Madde Dan
Konular
2
Merhabalar, cihazımda şu an 14.0.3.1.SMOMIXN sürümü yüklü ve anladığım kadarıyla bu rom sahte. IMEI cihazın arkasında yazanla uyumlu uçacağını düşünmüyorum uçsa dahi telefoncum yeni rom atar o konuda sorunum yok. Sizlere sormak istediğim OS1.0.1.0.UMOMIXM_20240117 romunu fastbootla nasıl yükleyebilirim. Öncesinde V14.0.5.0.TMOIDXM romunu yüklemem gerekli midir? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler ederim. İyi forumlar..

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
Merhabalar, cihazımda şu an 14.0.3.1.SMOMIXN sürümü yüklü ve anladığım kadarıyla bu rom sahte. IMEI cihazın arkasında yazanla uyumlu uçacağını düşünmüyorum uçsa dahi telefoncum yeni rom atar o konuda sorunum yok. Sizlere sormak istediğim OS1.0.1.0.UMOMIXM_20240117 romunu fastbootla nasıl yükleyebilirim. Öncesinde V14.0.5.0.TMOIDXM romunu yüklemem gerekli midir? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler ederim. İyi forumlar..
Eğer 66k direnc takilmış ise hyperos ta imei gidiyor 82k hindistan icin çevirilmiş ise cihaz sorun olmuyor. Kendin anlamak için miui 14 global yükle nfc çalışmıyorsa 82k direnç yapmıslardır 82k varsa hyperos imei silinmeden yukleniyor

DrunkPikachu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Sezer
Cihazım
RedmiNote 12 5g
Meslek
Kimyasal Madde Dan
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 66k direnc takilmış ise hyperos ta imei gidiyor 82k hindistan icin çevirilmiş ise cihaz sorun olmuyor
Cihaza henüz IMEI işlei uygulanmadı, öncesinde rom yükseltme işlemi uygulasam sonrası için problem olur mu? Ve dediğim gibi öncesinde V14.0.5.0.TMOIDXM romunu yüklemem gerekli midir? Yoksa OS1.0.1.0.UMOMIXM_20240117 romunu, 14.0.3.1.SMOMIXN sahte romun üzerine fastboot ile yükleyebilir miyim?

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
Cihaza henüz IMEI işlei uygulanmadı, öncesinde rom yükseltme işlemi uygulasam sonrası için problem olur mu? Ve dediğim gibi öncesinde V14.0.5.0.TMOIDXM romunu yüklemem gerekli midir? Yoksa OS1.0.1.0.UMOMIXM_20240117 romunu, 14.0.3.1.SMOMIXN sahte romun üzerine fastboot ile yükleyebilir miyim?
66k dirençle hyperos yukleyenler imei işlemi yapamayanlarda olmuş. 66k direnç hyperOs ruby cihazda sorun çıkartıyor. Ben de bugün 82k direnç taktırdım bunu öğrendikten sonra 66k çıkarttırdım. Mi flash yaptıktan sonra clean all diyince fake romun önemj yok hyperos flashla

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
66k dirençle hyperos yukleyenler imei işlemi yapamayanlarda olmuş. 66k direnç hyperOs ruby cihazda sorun çıkartıyor. Ben de bugün 82k direnç taktırdım bunu öğrendikten sonra 66k çıkarttırdım. Mi flash yaptıktan sonra clean all diyince fake romun önemj yok hyperos flashla
Yapanlar da var her kafa da bir ses şuanlık için ne denilse boş diye düşünüyorum ama temkinli davranmakta fayda var tam yerli yerine oturaklı oluncaya kadar.

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
Yapanlar da var her kafa da bir ses şuanlık için ne denilse boş diye düşünüyorum ama temkinli davranmakta fayda var tam yerli yerine oturaklı oluncaya kadar.
Facebook üzerinde bu işlere 20 yılını vermis bir abimiz var o yazmıs ve burdaki bir kac kişide yaşamış galiba 66k direnç ile hyperOS yükleyince imei gitmiş. Ben de 82k yaptırdım bugün değiştirdim. Çarsamba günü deneyeceğim ama nvdata nvram verilerinin silinmesinden korkum var tabiki. Miui sürümlerini fastboot ile atınca silinmezken hyperOS atınca 66k da siliniyor olması saçma olmuş ve bu sadece ruby cihazda yaşanıyor. 82k için sorun yok denilse de tabi 82k için sorun yasayan yok gibi

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Facebook üzerinde bu işlere 20 yılını vermis bir abimiz var o yazmıs ve burdaki bir kac kişide yaşamış galiba 66k direnç ile hyperOS yükleyince imei gitmiş. Ben de 82k yaptırdım bugün değiştirdim. Çarsamba günü deneyeceğim ama nvdata nvram verilerinin silinmesinden korkum var tabiki. Miui sürümlerini fastboot ile atınca silinmezken hyperOS atınca 66k da siliniyor olması saçma olmuş ve bu sadece ruby cihazda yaşanıyor. 82k için sorun yok denilse de tabi 82k için sorun yasayan yok gibi
Ben de duydum ve gördüm fakat yapılan hatasız NFC çalışıp kullanılan cihazlar da var aynı şekilde 😊

Tabi şuan için 66k pek ön görülmüyor.

DrunkPikachu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Sezer
Cihazım
RedmiNote 12 5g
Meslek
Kimyasal Madde Dan
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuç bekleyen var mıdır bilmiyorum ama clean flash attım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. İyi forumlar.

Üst Alt