Yardım Redmi Note 12 pro 5g Hyper Os V.1 güncellemesi hakkında yardıma ihtiyacım var.

DrunkPikachu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Sezer
Cihazım
RedmiNote 12 5g
Meslek
Kimyasal Madde Dan
Konular
2
BL'yi MiUnlock ile açtım. MiFlash ile Clean flash attım. Şu an HyperOS 1.0.1.0.UMOMIXM yüklü dün akşamdan beri sorunsuz kullanıyorum. Yalnız NFC kullanımı benim için önemli değil ve sanırım çalışmıyor. Tam fırsat bulamadım denemek için. Cihaza dediğim gibi herhangi bir Imei işlemi yapılmadı henüz yasal süreyi dibine kadar kullanmayı düşünüyorum. İyi akşamlarr.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
BL'yi MiUnlock ile açtım. MiFlash ile Clean flash attım. Şu an HyperOS 1.0.1.0.UMOMIXM yüklü dün akşamdan beri sorunsuz kullanıyorum. Yalnız NFC kullanımı benim için önemli değil ve sanırım çalışmıyor. Tam fırsat bulamadım denemek için. Cihaza dediğim gibi herhangi bir Imei işlemi yapılmadı henüz yasal süreyi dibine kadar kullanmayı düşünüyorum. İyi akşamlarr.

Pos cihazı bulmanıza gerek yok, TC kimlik kartı yada kredi kartını okutun titremesi lazım cihazın

kpmedya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa suph
Cihazım
Redmi note 12
Konular
0
Merhaba konun disinda olacak ama bende redmi note 12 pro 5G hindistan modeli var IMEI ve direnç kaydı daha yapılmadı ama hyperos güncellemesi de almadım daha hyperos güncellemesi gelecekmi veya başka yollardan kendimmi yüklemem lazım tşk ederim

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Merhaba konun disinda olacak ama bende redmi note 12 pro 5G hindistan modeli var IMEI ve direnç kaydı daha yapılmadı ama hyperos güncellemesi de almadım daha hyperos güncellemesi gelecekmi veya başka yollardan kendimmi yüklemem lazım tşk ederim

Kilit açıksa kendiniz yükleyin...

Üst Alt