Yardım Redmi Note 12 Pro 5G güncelleme almıyor

nixious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.3 Kararlı 14.0.3.1(SMOMIXN)
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar öncelikle , hocalarım yardımınıza ihtiyacım var. Elimde yd bir Redmi Note 12 Pro 5G var , bu telefonun sürümü MIUI Global 14.0.3 Kararlı 14.0.3.1(SMOMIXN) yanılmıyorsam içindeki rom fake. Öncelikle sorularım bu telefonu nasıl güncel hale getiririm(HyperOS 2 nasıl alabilir)? Öte yandan ise bu telefon direnç kaydı yapıldığını düşünüyorum çünkü CIT ' a girdiğimde hardware version : P1 yazdığını gördüm ve arka 50 MP kamerada lense gelmeyecek şekilde küçük bir toz parçası var. Hadi diyelim bir yolunu bulduk güncelleme sırasında bir hata oluşup cihaz brick 'e düşebilirmi ? Sorularımı yanıtlarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Ruby & Curtana
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
46
sahte rom dedikleri yüklü güncelleme almaz mıuı yüklü ise BL kilit açmak için başvuru yapıp kilit aça bilir istediğin romu kura bilirsin.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilit açma işlemi yapılamazsa Kilit kapalı da global rom yüklenip güncelleme alması sağlanabilir.

Oyla:

nixious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit açma işlemi yapılamazsa Kilit kapalı da global rom yüklenip güncelleme alması sağlanabilir.
Herkes bootloader kilidi açılıp yapılacağı konusunda hemfikir. Bu nasıl yapabilirim açıklarmısın?

Oyla:
Üst Alt