Yardım Redmi note 12 pro 5g format sonrası açılmıyor

0202002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
İmei atılmış redmi note 12 pro 5g telefonuma format attım ve recovery modunda telefon kapanıp açılıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Tam olarak nasıl bir yol izlediniz yazılım atarken? SP Flash Tools ile download only yaptıysan sıkıntı çıkar, download&update yapman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kilit açıksa Eng modem yükleyip baseband i yazılımsal olarak uçurabilirseniz belki açılır. Wifi de çalışırsa sorun yok.
valla ben bu telefona ne kadar yazılım attıysam hiçbirinde dirençli imei gitmedi server kayıtlı oluyor mu bilmiyorum ama

Oyla:

efe kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu

Oyla:

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Arkadaşımın annesi şubat ayında vefat etti o günden beri telefonun içindeki verileri silmeden telefonun şifresini kırmaya çalışıyorum fakat bir türlü beceremedim. Bana yardımcı olacak birisi var mı? Gerçekten mühim bir konu
bootloader kilidi açıksa kolay olabilir ama bootloader kilidi açık değilse içindeki verileri silmeden kilidi kırmak zor olur. bir de custom rom/ custom recovery yüklenmiş olması işi daha da kolaylaştırır.

Oyla:

efe kara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
bootloader kilidi açıksa kolay olabilir ama bootloader kilidi açık değilse içindeki verileri silmeden kilidi kırmak zor olur. bir de custom rom/ custom recovery yüklenmiş olması işi daha da kolaylaştırır.
biraz araştırdım fakat açık olacağını sanmıyorum, açık olup olmadığını nasıl anlarım? Bir de açık değilse hangi adımları uygulasam iyi olur? Bunun anlatan bir video vs var mı izleyerek de adım adım ilerleyebilirim

Oyla:

bkrcln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir
Cihazım
Redmi 7
Konular
0

Merhaba Redmi note 12 pro 5g telefonu farika ayarları için sıfırladım Sürekli kurtarma ekranında reset atıyor "Nv data is corrupted" yazıyor.
Sanırım önceden yazılmış IMEI bölümü silindi.
Telefonda Kilit açık. Sadece IMEI repair işlemi mi yapılacak? Yardımcı olacak birisi var mı

Oyla:

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11

Merhaba Redmi note 12 pro 5g telefonu farika ayarları için sıfırladım Sürekli kurtarma ekranında reset atıyor "Nv data is corrupted" yazıyor.
Sanırım önceden yazılmış IMEI bölümü silindi.
Telefonda Kilit açık. Sadece IMEI repair işlemi mi yapılacak? Yardımcı olacak birisi var mı

mesajınıza cevap verdim.

Oyla:
Üst Alt