Yardım redmi note 12 pro 5g fastboot moddan çıkmıyor

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
sürüm düşürmede komple temiz kurulum daha doğru oluyor format + all seçeneği de tehlike arz ettiği içinde mecburen böyle bir şey yapmamanız lazımdı fakat dediklerimi deneyebilirsiniz denedikten sonra sonuçları söylersiniz

oguzhanfatih956

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
sürüm düşürmede komple temiz kurulum daha doğru oluyor format + all seçeneği de tehlike arz ettiği içinde mecburen böyle bir şey yapmamanız lazımdı fakat dediklerimi deneyebilirsiniz denedikten sonra sonuçları söylersiniz
hocam anca zaman bulabildim ve hyperos 1.0.3.0. flashladım cihaza ama yine aynı mi logosu geliyor sonra gidiyor ve cihaz fastboot moda geçiyor ve hiçbirşekildede açılmıyor

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
hocam anca zaman bulabildim ve hyperos 1.0.3.0. flashladım cihaza ama yine aynı mi logosu geliyor sonra gidiyor ve cihaz fastboot moda geçiyor ve hiçbirşekildede açılmıyor
Bir de hindistan yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle sistem dosyaları birbiriyle çakışma yaşadı ve dosyalar bozuldu.

Hindistan yükleyip deneyin dediğim gibi gerekli notları alın buraya bildirin yardımcı olmaya çalışacağım

oguzhanfatih956

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
Bir de hindistan yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle sistem dosyaları birbiriyle çakışma yaşadı ve dosyalar bozuldu.

Hindistan yükleyip deneyin dediğim gibi gerekli notları alın buraya bildirin yardımcı olmaya çalışacağım
hocam şuan romu indirdim ama flashlayamıyorum sp flash tool ile kullandığım program güncelleme hatası veriyor

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27

oguzhanfatih956

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
Son düzenleme:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
hocam program düzeldi cihaz fastboot konumunmda kapanmasını bekliyorum acaba cihaz fastboot konumundayken kapatmak için bir adb kodu varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hindistan romuda aynı çihaz çöp büyük ihtimalle
Cihaz çöp olma ihtimali yokta maliyete binme ihtimali var ya kilit açılacak mı flashsla yükleme yapacaksınız yada ücretli araçla veya SP tool ile format + All yaparak tüm numaraları null yapıp tekrar yazdıracaksınız karar size kalmış yazılımı bloklamışsın sistem dosyaları çakışma sebebiyle bozulmuştur diye düşünüyorum.

oguzhanfatih956

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
Cihaz çöp olma ihtimali yokta maliyete binme ihtimali var ya kilit açılacak mı flashsla yükleme yapacaksınız yada ücretli araçla veya SP tool ile format + All yaparak tüm numaraları null yapıp tekrar yazdıracaksınız karar size kalmış yazılımı bloklamışsın sistem dosyaları çakışma sebebiyle bozulmuştur diye düşünüyorum.
Nereden ücret alabilirim peki bl açmak için

Üst Alt