hocam anca zaman bulabildim ve hyperos 1.0.3.0. flashladım cihaza ama yine aynı mi logosu geliyor sonra gidiyor ve cihaz fastboot moda geçiyor ve hiçbirşekildede açılmıyorsürüm düşürmede komple temiz kurulum daha doğru oluyor format + all seçeneği de tehlike arz ettiği içinde mecburen böyle bir şey yapmamanız lazımdı fakat dediklerimi deneyebilirsiniz denedikten sonra sonuçları söylersiniz
Bir de hindistan yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle sistem dosyaları birbiriyle çakışma yaşadı ve dosyalar bozuldu.hocam anca zaman bulabildim ve hyperos 1.0.3.0. flashladım cihaza ama yine aynı mi logosu geliyor sonra gidiyor ve cihaz fastboot moda geçiyor ve hiçbirşekildede açılmıyor
hocam şuan romu indirdim ama flashlayamıyorum sp flash tool ile kullandığım program güncelleme hatası veriyorBir de hindistan yüklemeyi deneyin, büyük ihtimalle sistem dosyaları birbiriyle çakışma yaşadı ve dosyalar bozuldu.
Hindistan yükleyip deneyin dediğim gibi gerekli notları alın buraya bildirin yardımcı olmaya çalışacağım
Tekrar programı sıfırdan kurun deneyinhocam şuan romu indirdim ama flashlayamıyorum sp flash tool ile kullandığım program güncelleme hatası veriyor
hocam program düzeldi cihaz fastboot konumunmda kapanmasını bekliyorum acaba cihaz fastboot konumundayken kapatmak için bir adb kodu varmıTekrar programı sıfırdan kurun deneyin
hindistan romuda aynı çihaz çöp büyük ihtimalleTekrar programı sıfırdan kurun deneyin
Cihaz çöp olma ihtimali yokta maliyete binme ihtimali var ya kilit açılacak mı flashsla yükleme yapacaksınız yada ücretli araçla veya SP tool ile format + All yaparak tüm numaraları null yapıp tekrar yazdıracaksınız karar size kalmış yazılımı bloklamışsın sistem dosyaları çakışma sebebiyle bozulmuştur diye düşünüyorum.hocam program düzeldi cihaz fastboot konumunmda kapanmasını bekliyorum acaba cihaz fastboot konumundayken kapatmak için bir adb kodu varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hindistan romuda aynı çihaz çöp büyük ihtimalle
Nereden ücret alabilirim peki bl açmak içinCihaz çöp olma ihtimali yokta maliyete binme ihtimali var ya kilit açılacak mı flashsla yükleme yapacaksınız yada ücretli araçla veya SP tool ile format + All yaparak tüm numaraları null yapıp tekrar yazdıracaksınız karar size kalmış yazılımı bloklamışsın sistem dosyaları çakışma sebebiyle bozulmuştur diye düşünüyorum.