Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Endonezya ROM

Timurt41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi note 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.6.0 (TMOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, redmi note 12 pro 5g model imei li cihazımın pili çabuk bitiyor ve şebeke sorunu var 14.0.6.0 (TMOMIXM) yazıyor sürüm kısmında.
İnternetten baktığıma göre endonzeya roomu öneriliyor sizin öneriniz nedir ve nasıl kurarım yardımcı olabilir misiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei işlemi yazılım ile yapıldıysa rom yüklerseniz cihazınız recovery ekranında nvdata hatası ile kalacak açılmayacaktır. Endonezya romu yüklü bazı 12 pro 5g lerde ise (sebebini halen çözemedim) imei işlemi yapılmıyor.
Tabi dirençli ve kilit açık cihaz ise durum değişir yükleyebilirsiniz..

Oyla:

Timurt41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi note 12
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei işlemi yazılım ile yapıldıysa rom yüklerseniz cihazınız recovery ekranında nvdata hatası ile kalacak açılmayacaktır. Endonezya romu yüklü bazı 12 pro 5g lerde ise (sebebini halen çözemedim) imei işlemi yapılmıyor.
Bende şebeke sorunu oluyor bazen telefon çekmiyor ne internete giriliyor ne arama yapılıyor, rom ile çözülür mü bu sorun?

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Merhaba, redmi note 12 pro 5g model imei li cihazımın pili çabuk bitiyor ve şebeke sorunu var 14.0.6.0 (TMOMIXM) yazıyor sürüm kısmında.
İnternetten baktığıma göre endonzeya roomu öneriliyor sizin öneriniz nedir ve nasıl kurarım yardımcı olabilir misiniz.
Öncelikle bende de aynı cihaz var farklı romlar kullandım Taiwan Global bana göre en iyi ve stabil olan Endonezya romdur şuan kurulu çok akıcı takılma yok rahat sizdeki sürüm global MIUI en son sürümü kilit açıksa Endonezya Roma geçebilirsiniz fakat IMEI uçabilir yazılım ile atıldıysa mi flash uygulamasından kuracaksınız youtubeden video izleyerek de yapabilirsiniz veya ben yardımcı olayım özelden ulaşırsanız.

Oyla:

Timurt41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timur
Cihazım
Redmi note 12
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim telefonda direnç değişimi olmuş sanırım room değişsem imei gitmez dimi bide dirençli telefonlarda güncelleme yapılıyo diye biliyorum ama bende olmuyordu hyper os a geçemedim deneyince

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-30 at 18.40.49.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-30 at 18.40.49.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 6
  • WhatsApp Image 2024-09-30 at 18.40.50.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-30 at 18.40.50.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
15
Hocam benim telefonda direnç değişimi olmuş sanırım room değişsem imei gitmez dimi bide dirençli telefonlarda güncelleme yapılıyo diye biliyorum ama bende olmuyordu hyper os a geçemedim deneyince
Kilit açık olduğu için hyperos gelmiyor kendin yapman gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt