Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Dirençli IMEI

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14 global
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Bugün bir konuya rastladım cihazın nasıl dirençli olduğu öğrenilir diye Hardware infoda Kırmızı olması gerekiyor demişti fakat yeşil ama anlamadığım şey şu Yasal bilgiden gelen bildirimde sallamasyon yapılmış bir imei var ve öyle bir imei bulunmuyor, cihaza yüklenen imei
ise bulunuyor ben nasıl bu işi düzgünce çözebilirim?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihaz dirençsiz. ve bu sizin lehinize. Yazılım ile çift sim kayıt yaparız. GÜncelleme sıfırlama yapılır

Oyla:

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
insanlarada güvenilmiyorki yani şimdi gidipte rom atmaya çalışsam imei uçar demi hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

Mami1233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Götürdüğüm yere ısrarla Endonezya rom istediğimi söyledim adam yapmadı keşke yapsaydı gene para çıkacak napalım peki bu imeinin bozulma şansı varmı

Oyla:

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
bu ruby gelmiş geçmiş en iyi f/p cihaz ama cartı curtu çok özellikle teknik esnaf detaylara girmeden hallederiz abi diyip bir yerden yaparken diğer yandan eksik sorunlu kalan şeylerden hiç bahsetmiyorlar ve tekrar teknik desteğe ihtiyaç oluşuyor.

güncelleme, nfc, sıfırlama ve playstore'da telefonun yasal görünüp görünmediği şeylerin hepsi bir işlemle sorunsuz devam etmiyor.

en son yazılım ile sorunsuz IMEI yazıldığını sanıp sordum yaptıracaktım son anda söyledi diğer adam bu imei de fabrika çıkışı gibi 8 ay süreli oluyormuş vazgeçtim ve güncellemeden vaz geçip ilk IMEI yaptırdığım gibi duruyor cihaz kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

playstore da cihazı legal görmüyor ve açılırken iki kere başlangıç yapıyor 😄😄😄

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu ruby gelmiş geçmiş en iyi f/p cihaz ama cartı curtu çok özellikle teknik esnaf detaylara girmeden hallederiz abi diyip bir yerden yaparken diğer yandan eksik sorunlu kalan şeylerden hiç bahsetmiyorlar ve tekrar teknik desteğe ihtiyaç oluşuyor.

güncelleme, nfc, sıfırlama ve playstore'da telefonun yasal görünüp görünmediği şeylerin hepsi bir işlemle sorunsuz devam etmiyor.

en son yazılım ile sorunsuz IMEI yazıldığını sanıp sordum yaptıracaktım son anda söyledi diğer adam bu imei de fabrika çıkışı gibi 8 ay süreli oluyormuş vazgeçtim ve güncellemeden vaz geçip ilk IMEI yaptırdığım gibi duruyor cihaz kullanıyorum.
İmei atılan cihazlara eski model cihazların kayıtlı imeileri atılır. Btk klon yakalamadığı sürece ömürlüktür ve süresi olmaz.
12 pro 5g ler şuanda direnç değişimine gerek kalmadan yazılımsal çift sim kayıt oluyor ve güncelleme sıfırlama yapılıyor. Direnç değişmediği içinde nfc çalışıyor. Kilit kapalı yapıldığı içinde whatsapp ve banka sorunu olmuyor. Tabi bunlar işini iyi yapan, işten anlayan kişiler için geçerli. Misal bu modelde çok karşılaştık. İmei atarken nvram nvdata sildikleri için cihazlarda kalıcı şebeke sorunları oluştu vs. vs.

Oyla:

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
play storda sertifikası ve fabrika ayarlarına dönmekte de sorun olmayacak bir yöntem varsa hypereos 2 de geldiği için tekrar işlem yaptıracağım bütün bunlar halloluyor mu?

nasıl bir cihazmış bu model ya hem özellik olarak hâlâ çok iyi ve aldığımız dönem de şu anda da en iyi fiyat ammmaaa band20 dir şudur budur bitmedi ya eksiği kusuru 😄😄😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır elimize verdiler cihazı uygun fiyata alım satım yapmakla da aradaki ücret farkıyla da uğraşmak istemiyorum ama zartı zurtu bitmedi bitmeyecek özellikle bu ülkeye yasal olarak gelmediği için

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
play storda sertifikası ve fabrika ayarlarına dönmekte de sorun olmayacak bir yöntem varsa hypereos 2 de geldiği için tekrar işlem yaptıracağım bütün bunlar halloluyor mu?

nasıl bir cihazmış bu model ya hem özellik olarak hâlâ çok iyi ve aldığımız dönem de şu anda da en iyi fiyat ammmaaa band20 dir şudur budur bitmedi ya eksiği kusuru 😄😄
Alıntı yaptığınız mesajda cevaplar yazıyor. Biz uzak bağlantı ile sorunsuz işlem yaparız bu cihaza. Band 20 sorun değil donanımsal bir eksikliktir ve çin model bütün cihazlarda durum böyledir. Donanımsal bir eksiklik yazılımla yerine koyulmaz. Haliyle ona bir çözüm yoktur alırken yapılan bir tercihtir.

Yeni delhi'de, Guangzhou da kullanılması için üretilen cihazı alıp global de kullanmaya kalkarsan şebeke sorunları yaşayabilirsin bu normal 😃

Oyla:

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
Ruby cihazı 2023 Aralık ayında orijinal şarj aleti ile 7 bine aldım pişman değilim hâlâ yeni çıkan modelleri aratmıyor ama pürüzler can sıkıyor 🫡

Oyla:
Üst Alt