- Adım
- Bune aw
- Cihazım
- SM-T113
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar,
Cihazım Redmi Note 12 Pro 5G (ruby). Bootloader kilidini resmi yöntemle açtım ve custom ROM denemek istedim. İki farklı resmi ROM yükledim:
crDroid (Android 11, ruby)
Evolution X (rubyx)
Her iki ROM’da da aynı sorunla karşılaşıyorum: mobil veri çalışmıyor.
Durumu özetlemek gerekirse:
Cihaz Çin versiyonu, fakat direnç ile kayıt edilmiş durumda.
İlk başta nvdata corrupt olmuş olabilir diye düşündüm. Elimde daha önce Brom mod üzerinden aldığım nvdata yedeğini tekrar flashladım, ama sonuç değişmedi.
APN ayarları olabilir diye düşündüm. Aynı hattı kullandığım başka bir cihazdan APN’leri birebir kopyaladım, yine sonuç alamadım.
IMEI bilgilerini kontrol ettim, doğru görünüyor.
Özetle: Wi-Fi normal çalışıyor, fakat mobil veri hiçbir şekilde gelmiyor. Şu an takıldığım nokta burası.
Aynı cihazı deneyen ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Şuanda cihazı stock romda kullanıyorum, brom mod üzerinden aldığım raw dumptan geri yükledim cihazı hattım var. Sürümün de Global 2.0.4.0 Android 14.
Cihazım Redmi Note 12 Pro 5G (ruby). Bootloader kilidini resmi yöntemle açtım ve custom ROM denemek istedim. İki farklı resmi ROM yükledim:
crDroid (Android 11, ruby)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evolution X (rubyx)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Her iki ROM’da da aynı sorunla karşılaşıyorum: mobil veri çalışmıyor.
Durumu özetlemek gerekirse:
Cihaz Çin versiyonu, fakat direnç ile kayıt edilmiş durumda.
İlk başta nvdata corrupt olmuş olabilir diye düşündüm. Elimde daha önce Brom mod üzerinden aldığım nvdata yedeğini tekrar flashladım, ama sonuç değişmedi.
APN ayarları olabilir diye düşündüm. Aynı hattı kullandığım başka bir cihazdan APN’leri birebir kopyaladım, yine sonuç alamadım.
IMEI bilgilerini kontrol ettim, doğru görünüyor.
Özetle: Wi-Fi normal çalışıyor, fakat mobil veri hiçbir şekilde gelmiyor. Şu an takıldığım nokta burası.
Aynı cihazı deneyen ya da bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Şuanda cihazı stock romda kullanıyorum, brom mod üzerinden aldığım raw dumptan geri yükledim cihazı hattım var. Sürümün de Global 2.0.4.0 Android 14.