Yardım Redmi note 12 pro 5g çok hızlı şarj yiyor

pikapika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pika
Cihazım
Redmi
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.5 TMOMIXM
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım aşırı derecede şarj yiyor. Özellikle mobil veri çok fazla sebep oluyor buna. Ne yapsam da çözüm bulamadım şarjı sonuna kadar bitirip fullemeye kadar her şeyi denedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-12-22-15-53-130_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-12-12-22-15-53-130_com.miui.securitycenter.jpg
    251,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2023-12-12-22-34-01-903_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    Screenshot_2023-12-12-22-34-01-903_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    279,6 KB · Görüntüleme: 42

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Bende. 1 ay önce aldım global,India Endonezya eea, Tayvan ve bir çok rom denedim şarjı en iyi giden benim telefon için Tayvan oldu saatlik yüzde 8 gidiyor. Mobil veriye geçersem 9 civarı oyun vs oynamıyorum. Karanlık modda kullanıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-13-23-49-09-223_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2023-12-13-23-49-09-223_com.digibites.accubattery.png
    83 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

pikapika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pika
Cihazım
Redmi
Konular
5
Ben haber gördüm redmi note 11 pro 4g telefona yakın zamanda android 14 tabanlı hyperos gelecek deniyor benim telefon redmi note 11 pro plus 5G ama benim telefonla ilgili haber yok

PC kullanılma sebebi yedek almak için, PC siz formatta galerideki fotoğraflar vs gider sadece Google içinde kalır o yüzden yedek yapılıyor.

Hiç format atmadıysanız şayet sebebi bu, büyük güncelleme sonrası muhakkak format atılmalı.
Ben düzenli olarak google fotoğraflara yedekleme filan yapıyorum da ondan pc ile yapmadım hiç.
Ben sordum şubat ortasından önce gelmez diyorlar.

Oyla:

pikapika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pika
Cihazım
Redmi
Konular
5
Bende. 1 ay önce aldım global,India Endonezya eea, Tayvan ve bir çok rom denedim şarjı en iyi giden benim telefon için Tayvan oldu saatlik yüzde 8 gidiyor. Mobil veriye geçersem 9 civarı oyun vs oynamıyorum. Karanlık modda kullanıyorum.
Hocam bir arkadaş da hepsini denemiş en iyisi global bence dedi daha çok güncelleme alıyor vs de dedi. O MIUI 14.0.1 i kullanıyor ben 14.0.5
Başka bir arkadaş da Endonezya kullanıyorum ama tayvan kur vs dedi bende çok anlamıyorum bu işlerden kararsız kaldım. Sürekli sürekli telefon da sıfırlamak istemiyorum.
Siz hangi romu önerirsiniz özellikle pil konusunda kullanımım size benziyor karanlık tema oyun hiç oynamıyorum ama çok uygulamam var şarjı iyi gitsin stabil olsun güncel olsun kafi

Oyla:

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Hocam bir arkadaş da hepsini denemiş en iyisi global bence dedi daha çok güncelleme alıyor vs de dedi. O MIUI 14.0.1 i kullanıyor ben 14.0.5
Başka bir arkadaş da Endonezya kullanıyorum ama tayvan kur vs dedi bende çok anlamıyorum bu işlerden kararsız kaldım. Sürekli sürekli telefon da sıfırlamak istemiyorum.
Siz hangi romu önerirsiniz özellikle pil konusunda kullanımım size benziyor karanlık tema oyun hiç oynamıyorum ama çok uygulamam var şarjı iyi gitsin stabil olsun güncel olsun kafi
Hocam ben ilk Tayvan denemiştim memnun kalmamıştım ama taki diğerlerini deneyene kadar hepsini denedim en son tayvanin anroid 13 olan sürümünde kaldım dediğim gibi sadece sosyal medya video vs için kullanım suanlik bu 6 saattir ekran açık nerdeyse yüzde 50 gitmiş. Ben hepsini denedim en iyisi bu geldi bana ama performans olsun şarjı bana yetsin diyorsan Tayvan dene bı arkadaşta daha vardı forumda ondada yüzde 11-12 arası tüketiyor mesela neye göre değişiyor anlamıyorum aynı telefon sonuçta. Konum ve şebeke olayı etkiliyor olabilir benim İstanbul da aldığım pil yüzdesi budur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-14-02-27-25-197_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2023-12-14-02-27-25-197_com.digibites.accubattery.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Ben düzenli olarak google fotoğraflara yedekleme filan yapıyorum da ondan pc ile yapmadım hiç.
Ben sordum şubat ortasından önce gelmez diyorlar.
Kardeşim hayırlı geceler sanırım sen demiştin format sonrası nasıl olacak diye bugün akşam format attım, daha ilk saatler şarj %23 şuan şarjı fulleyip yatacam kalktığımda güncellerim mesajı, bakalım neler olacak şarjı 120w 19 dakikada fulleniyor bakalım nasıl olacak ilk güne dönecek mi.

Ama şöyle söyleyim girdiğin sitelere dikkat etmen lazım yada tıkladığın linklere müstehcen siteler vs linklerden virüs girebiliyor ciddiyim telefona tüketim konusunda zarar veriyor.

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Arkadaşlar cihazım aşırı derecede şarj yiyor. Özellikle mobil veri çok fazla sebep oluyor buna. Ne yapsam da çözüm bulamadım şarjı sonuna kadar bitirip fullemeye kadar her şeyi denedim.
Hocam merhaba

Başka bir şarj aletiyle şarj etmeyi denedin mi hiç ben telefonu ilk aldığımda 67 watt adaptörle şarj ettim benim de hızlı bitti şimdi eski telefonumdan kalan 33 watt adaptörü kullanıyorum aktif kullanmada 1 günü çıkarıyor hatta geçiyor bile standart kullanımda 2 gün rahat kullanıyorum.

Oyla:

pikapika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pika
Cihazım
Redmi
Konular
5
Hocam merhaba

Başka bir şarj aletiyle şarj etmeyi denedin mi hiç ben telefonu ilk aldığımda 67 watt adaptörle şarj ettim benim de hızlı bitti şimdi eski telefonumdan kalan 33 watt adaptörü kullanıyorum aktif kullanmada 1 günü çıkarıyor hatta geçiyor bile standart kullanımda 2 gün rahat kullanıyorum.
Yok hocam hiç denememiştim deneyeyim hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim hayırlı geceler sanırım sen demiştin format sonrası nasıl olacak diye bugün akşam format attım, daha ilk saatler şarj %23 şuan şarjı fulleyip yatacam kalktığımda güncellerim mesajı, bakalım neler olacak şarjı 120w 19 dakikada fulleniyor bakalım nasıl olacak ilk güne dönecek mi.

Ama şöyle söyleyim girdiğin sitelere dikkat etmen lazım yada tıkladığın linklere müstehcen siteler vs linklerden virüs girebiliyor ciddiyim telefona tüketim konusunda zarar veriyor.
Hahaha yok hocam o tarz biri değilim virüs girebilecek veya zarar verebilecek tek uygulamam YouTube vanced herhalde

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Yok hocam hiç denememiştim deneyeyim hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hahaha yok hocam o tarz biri değilim virüs girebilecek veya zarar verebilecek tek uygulamam YouTube vanced herhalde
Kardeşim geceden 8 saatte %7 şarj gitmiş tüketim format sonrası azalmış ama gene fazla tabi bu daha ilk gece yalnız yine hızlı gidiyor diyebilirim sanırım sorun başka geçen haftalarda MIUI güncellemesi geldi ondan sonra oldu bu sanırım sonraki güncellemeyi beklemek lazım zira hiçbir oynama değişiklik yapmadım telefonda şarj %20 ye düşsün pil atarım

Oyla:

pikapika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pika
Cihazım
Redmi
Konular
5
Kardeşim geceden 8 saatte %7 şarj gitmiş tüketim format sonrası azalmış ama gene fazla tabi bu daha ilk gece yalnız yine hızlı gidiyor diyebilirim sanırım sorun başka geçen haftalarda MIUI güncellemesi geldi ondan sonra oldu bu sanırım sonraki güncellemeyi beklemek lazım zira hiçbir oynama değişiklik yapmadım telefonda şarj %20 ye düşsün pil atarım
Benimde 9 saatte %10 filan. Aşırı değişim olmamış dediğiniz gibi yazılımdan kaynaklı herhalde. Hangi sürümü kullanıyorsunuz?

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Benimde 9 saatte %10 filan. Aşırı değişim olmamış dediğiniz gibi yazılımdan kaynaklı herhalde. Hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Net yazılımdan kaynaklı, miui 14.0.7 kullanıyorum, 0.7 gelmeden önce telefon inanır mısın gece boyu %3 yiyordu.

Hyperos bekliyorum bence efsane olacak redmi note 11 pro plus son olarak android 14 ve hyperos alacakmış alsın bence çok iyi olacak.

Bunlar gelince tüm beklentim kamera ve pil tüketimi.

Kamerada özellik olsun mesela resimden yazı kopyalama, note 10 pro da ön kamerada ai ve sabit video var bunlar gelsin, harici zoom yapınca veya foto çekince suluboya yerine yapay zeka ile daha net fotoğraflar olsun bide pil tüketimi daha iyi olsun kafi.

Bu olduğu sürece note 11 pro plus ı suyu çıkana dek kullanırım.

Bu arada Media Markt gittim bugün 13t inceledim biraz telefon efsane 👍

Para olsa 13t pro benim tüm beklentilerimi karşılıyor.

Oyla:
Üst Alt