Yardım Redmi Note 12 pro 5G cihazım için TWRP Ve Magisk Root kurmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Braxtor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kezo
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1
Konunun başlığında da belirttiğim gibi redmi note 12 pro 5G cihazım için TWRP ve Magisk Root kurmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Rom: HyperOS 1.0.5.0.UMOIDXM Endonezya stock rom miflash ile kuruldu
Android sürümü: 14
Bootloader kilidi açık

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hocam aynı romu kullanıyorum.Öncesinde india rom vardı ses belli aralıklarla gidip geliyordu.Sonra endonezya rom kurdum şuan çok çok nadir bu durumla karşılaşıyorum.Cihazım çin cihazı bant 20 durumundan olduğunu okudum.. Acaba sizde böyle durum mevcut mu?

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam aynı romu kullanıyorum.Öncesinde india rom vardı ses belli aralıklarla gidip geliyordu.Sonra endonezya rom kurdum şuan çok çok nadir bu durumla karşılaşıyorum.Cihazım çin cihazı bant 20 durumundan olduğunu okudum.. Acaba sizde böyle durum mevcut mu?
şuana kadar öyle bir sorun yaşamadım.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
şuana kadar öyle bir sorun yaşamadım.
Gerçekten anlamadım gitti.Daimi olarak yapmıyor zaten nadirde olsa arada misal internet konuşmalarında yaşadım bir kaç kezde normal konuşmada yaşadım.Bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Gerçekten anlamadım gitti.Daimi olarak yapmıyor zaten nadirde olsa arada misal internet konuşmalarında yaşadım bir kaç kezde normal konuşmada yaşadım.Bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.
direnç işlemi yaptırdıysanız ondan kaynaklı olabilir

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
direnç işlemi yaptırdıysanız ondan kaynaklı olabilir
Söyle bir durum yaşadım hocam.Kilit açtırmadan direnç işlemi uygulanmıştı cihaza sonrasında oradaki p1 kırmızı olayı yeşil oldu bende anlamadım.Sonra tekrar direnç işlemi yapıldı ve ımei atıldı.Bu sorunu bir kaç yerde daha okudum.Çin cihazlarında ses gidip gelmesi oluyor yazıyordu.Emin olmak adına sormak istemiştim.Zaten asla çin cihazı almam.Mevzu işimizi görsün yeterli ama kafaya takıyor insan.

Braxtor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kezo
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu romu kurduğumdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel stabil bir rom cihazımın eskiye nazaran daha hızlı olduğunu da söyleyebilirim xiaominin kendi arama ve mesajlaşma uygulamasını içerisinde barındırması da ayrı bir güzel.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Bu romu kurduğumdan beri hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet güzel stabil bir rom cihazımın eskiye nazaran daha hızlı olduğunu da söyleyebilirim xiaominin kendi arama ve mesajlaşma uygulamasını içerisinde barındırması da ayrı bir güzel.
Romu biliyorum hocam öncesinde taiwan ve india romları kullandım bende en çok bu romu sevdim.Sadece arada da olsa ses gitti diyorlar 2-3 saniye sonra ses geri geliyor.Bir sorun olsa şebeke sorunum olur hiç çekmez.Bu arada 3g bende aktif değil hocam çalışmıyor 4.5g ve 5g ateş ediyor sizde bu durum nasıl.? Son bu sorumuda sorayım müsadenizle..

Braxtor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kezo
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu biliyorum hocam öncesinde taiwan ve india romları kullandım bende en çok bu romu sevdim.Sadece arada da olsa ses gitti diyorlar 2-3 saniye sonra ses geri geliyor.Bir sorun olsa şebeke sorunum olur hiç çekmez.Bu arada 3g bende aktif değil hocam çalışmıyor 4.5g ve 5g ateş ediyor sizde bu durum nasıl.? Son bu sorumuda sorayım müsadenizle..
3G - 4.5G - 5G de ne aramada ne de internette herhangi bir sorun yok hocam sizin cihazda sorun olabilir.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
3G - 4.5G - 5G de ne aramada ne de internette herhangi bir sorun yok hocam sizin cihazda sorun olabilir.
Anladım Hocam.. Bir süre daha kullanayım bakalım devam ederse aldığım yere geri gösteririm.Tekrar teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Üst Alt