burada yazdım global rom yükleyebilirsiniz mi flash ya da adb ile.fastboot modda minimal adb den şu komutu yaz:
fastboot getvar unlocked
eğer cevap yes ise adb yöntemi ya da mi flash ile global fastboot rom yükleyebilirsiniz. No ise kilit kapatmışsınız demektir ki Bypass yöntemleri ile sadece çin romunda açabilirsiniz. Ya da ücretli destek alacaksınız.
kilit açık hocam kapalı olma şansı 0Dostum MTK port zaten o şekilde olmuyorsa cihazında arıza var demektir. Ben size mtk port sormuyorum. Fastboot moddan bahsediyorum. kilit açık mı kapattın mı kontrol et ilk mesajda yazdım.
Hocam, içinizi rahatlatıyim mtk cihazlarda hard brick imkansizdir.Arkadaslar fake romlu redmi note 12 prov5g telefonum vardı bootloaderi açıktı telefonvkaçakcimei si zaten gitmişti bende en son sürümü hyper os indireyim dedim fasboot tan atıyorum (önceden başka telefonlara yaptım sorun olmadi) aba telefon brick oldu ekranda this sistem has ben destroyed yazıyor fasboot alıyorum pc algılanıyor sp flash tool denedim flan edl moda ses kısma ses açma ile giriyor diye okudum alıyor pc de mediatek inç geliyor 5 saniye gidiyor sonra bi türlü yapamadım arch linux üzerinden yapiyorum
Brom moda giriyorsa araçlar ile açabilirler bende bl kilidini kapattigimda brick olmuştu brom moda alıp açtım geriHocam, içinizi rahatlatıyim mtk cihazlarda hard brick imkansizdir.
Zaten bu brom mod sayesinde cihazı bozmaniz teoride imkansiz. Fiziksel hasar olmadığı süreceBrom moda giriyorsa araçlar ile açabilirler bende bl kilidini kapattigimda brick olmuştu brom moda alıp açtım geri