Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5G Bootloop

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
Günaydın hocam, en son kurcalayıp uyumuştum ne olduysa şimdi telefon hem recovery mode hem fastboot mode'a girebiliyor brom da dahil, dün girmeyen cihaz ne diye böyle bir şey yaptı anlamadım ama bootloader kilidi açık gözükmüyor şu an da
Fastboot giriyorsa kilit açıksa rom atacaksın atmayı bilmiyorsan birine yaptır kendin yapma.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
Hocam kilit kapalı gözüküyor, rom atamıyom bu yüzden, H.Kadioglu hocam halledicek ama hem internetim sağlam değil hem hiçbir bilgiye erişemiyorum loopa girdim 2 gündür uyku uyuyamıyorum

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
burdan indirdiğim rom vardı elimde global rom indirmiştim,
yetkili hesap bypass yaptıktan sonra seri porttan bu romu flashlamıştım işe yarayacağını düşünmedim bile
ama nv data corrupted ve miui can't install hataları geliyodu sabah öylece bıraktım

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
28
burdan indirdiğim rom vardı elimde global rom indirmiştim,
yetkili hesap bypass yaptıktan sonra seri porttan bu romu flashlamıştım işe yarayacağını düşünmedim bile
ama nv data corrupted ve miui can't install hataları geliyodu sabah öylece bıraktım
O bypass'lı yöntem de seri numaralar komple siliniyor yedeğinizi almadığınız takdir de orjinal numaraların da gelme ihtimali düşük.

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
flashlamanın sonunda "please download signed image(md1img-verified.img) or disable verified boot" gibi bir hata alıyorum

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
telefon serverdan unlock işleminde red yedi H.Kadioglu hocam ile denedik, yarın direnç attırıcaz bu sırada aklına bi şey gelen var mı, fikir varsa deneyeceğim telefonun içinden geçtik zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SMOMIXN rom vardı the system has been destroyed hatasına düşünce global rom flashlamıştım acaba serverdan ondan mı red yedi unlock işlemi

Son düzenleme:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
telefon serverdan unlock işleminde red yedi H.Kadioglu hocam ile denedik, yarın direnç attırıcaz bu sırada aklına bi şey gelen var mı, fikir varsa deneyeceğim telefonun içinden geçtik zaten :D

SMOMIXN rom vardı the system has been destroyed hatasına düşünce global rom flashlamıştım acaba serverdan ondan mı red yedi unlock işlemi
Kilit kapalı halde rom atmaya çalıştığınız için böyle olmuş olabilir mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

hayır China cihaz olduğu için red yedi. Bu cihazları da açan server var ama hep offline maalesef..

Üst Alt