Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5G Bootloop

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Trendyol üzerinden Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G almıştım kaçak romlu olduğunu sonradan fark ettim bazı yerlerde şebeke sorunu var diye kendi başıma rom atmak istedim fastboot moduna girdiğimde fastboot oem unlock yazdım ve sistem göçtü the system has been destroyed mesajı çıkıyor, fastboot moduna girmek için ses kısma power tuşuna basıyorum fastboot yazısı geliyor ama 3 sn sonra tekrar aynı hata mesajı karşılıyor, buna ne yapabilirim yardım edebilir misiniz cidden çok yoruldum zar zor almıştım ben bu telefonu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
destroyed hatası olsa bile fastboot moda geçmesi gerekir. Fastboot modda kilit açık ise rom yüklenir. Ama vergi kaçırılan cihazlardan ise imei işlemi görmüş cihaz statüsünde olduğu için recovery ekranında kalıp açılmayacaktır. Burada bütün püf noktası kilit açık olup olmamasıdır..

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam resmi onaylı satıcıdan aldım şu an telefona giremediğim için trendyolda hangi satıcıdan aldım göremiyorum. ama telefon açılıklen mi yazısının üstündeki kilit işareti hep açıktı ordan bl kilidinin açık olduğunu anlıyorum, şu an telefon brick mi oldu yani yapılabilecek hiçbir şey yok mu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam resmi onaylı satıcıdan aldım şu an telefona giremediğim için trendyolda hangi satıcıdan aldım göremiyorum. ama telefon açılıklen mi yazısının üstündeki kilit işareti hep açıktı ordan bl kilidinin açık olduğunu anlıyorum, şu an telefon brick mi oldu yani yapılabilecek hiçbir şey yok mu
fastboot oem lock komuunu girdiyseniz bootlaoder kilitler. ve brick olmuştur.

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
o komutu hiç girmedim hocam asla.. ben sadece fastboot oem unlock yazdım zaten bl kilidi açık gözüküyordu neden bunu yaptı ki

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
o komutu hiç girmedim hocam asla.. ben sadece fastboot oem unlock yazdım zaten bl kilidi açık gözüküyordu neden bunu yaptı ki
fastboot moda girmiyorsa rom yükleyemezsiniz. mtk porttan rom yüklemek gerekir. Bu durumda da boxınız olması gerekir. Forumda yetkili hesabı atlama konuları vardı bu cihazda desteklermi işe yararmı bilemiyorum. Harici uzak bağlantı ile biz destek verebiliriz.

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
Tamam hocam olur valla bi baksanız

vortex0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12
Konular
1
Günaydın hocam, en son kurcalayıp uyumuştum ne olduysa şimdi telefon hem recovery mode hem fastboot mode'a girebiliyor brom da dahil, dün girmeyen cihaz ne diye böyle bir şey yaptı anlamadım ama bootloader kilidi açık gözükmüyor şu an da

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Günaydın hocam, en son kurcalayıp uyumuştum ne olduysa şimdi telefon hem recovery mode hem fastboot mode'a girebiliyor brom da dahil, dün girmeyen cihaz ne diye böyle bir şey yaptı anlamadım ama bootloader kilidi açık gözükmüyor şu an da
Kilit kapalı ise cihaz açılmıyorsa serverden açılması gerekiyor sanırsam o da pahalı bildiğim kadarıyla H.kadioglu

Üst Alt