wipe data diyip ilerle açılır. İlk defa kurunca recovery'ye atmıştı beni wipe data yaptım 10 dakka bekletti rom açıldı miuiMerhaba dediklerinizi harfiyen yaptım yükleme için ok dedi ama telefon redmi yazısı çıkıp main menuya atıyor bunun çözümü nedir yardımcı olabilirmisiniz? emrsty
Hangi sürümü kurdunuz cihaza?wipe data diyip ilerle açılır. İlk defa kurunca recovery'ye atmıştı beni wipe data yaptım 10 dakka bekletti rom açıldı miui
şuan hyperos 2.0.6 eea dan global 2.0.4 e geçeceğim dediğiniz gibi yaparsam verilerim silinmeyecek mi?farklı yazılım flaşlamak istediğinizde firmware upgrade seçeneği ile flaşlamanız gerekiyor bütün herşeyi işaretleyerek. download seçeneği aynı yazılımda söylenilen tikleri kaldırarak güncelleme yapmak için kullanılıyor. sürüm düşürmek için de aynı şekilde firmware upgrade seçeneği kullanılması gerekiyor yoksa telefon bootloopa girer. (Herşey silinebilir hafıza kartına ya da bilgisayara yedek alınız)
Kusuruma bakma hocam vaktim olmadı buraya bakmak için yedekleri alırsanız hiçbir sorun olmaz.emrsty Elimde yd. bir Note 12 Pro 5G var içinde yanılmıyor isem fake rom var " MIUI Global 14.0.3 Kararlı 14.0.3.1(SMOMIXN) " hiçbir güncelleme almıyor ve galiba bu telefonu aldığımda sormadım ama direnç işlemi yapılmış telefonun kamerasında, lense gelmeyecek şekilde küçük bir toz kalmış ve CIT menusunda versiyon P1 gösteriyor. 82k direnç atıldığını düşünüyorum , forumdan aldığım bilgilere dayanarak nfc çalışmayan cihazlarda 82k veya üzeri direnç takılıyormuş. benim merak ettiğim şu modemler gidebilirmi cihaz brick e düşer mi en önemlisi ise IMEI gider mi ? sorularıma cevap vermeni sabırsızlıkla bekliyorum eğer problem çıkma ise şu bela fake romdan kurtulacağım.