Yardım Redmi note 12 pro 5g ana bant seri numara ve imei gitme uçma sorunu

hasansnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mı 11 lite 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.3 14.0.3.1 (SMOMIXN)
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazım çin global rom yüklü daha önce şebeke almak için repair yapıldı global romada o zaman geçildi
Bl kilidi açık
Şebeke giti uçak mod aldım şebeke geldi 3 saat sonra yine giti uçak mod aldım gelmedi reset atım imei uçtu 1 gün boyunca gelmedi ayarlarda uygulamalar arasında gezerken geldi yarım gün kulandım sonra yine giti gidip geldi böyle şimdi gelse bile 1 2 dakika içinde yine gidiyor sıfırlasam imei tamamen gider mi
Şantiyede çalışıyorum merkezden uzağım 3 gündür bu sorunu yaşıyorum merkeze gitim ama tamirciler erken kapatıyor ne yapabilirim yardımcı olun sorun nerde olabilir

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Cihazım çin global rom yüklü daha önce şebeke almak için repair yapıldı global romada o zaman geçildi
Bl kilidi açık
Şebeke giti uçak mod aldım şebeke geldi 3 saat sonra yine giti uçak mod aldım gelmedi reset atım imei uçtu 1 gün boyunca gelmedi ayarlarda uygulamalar arasında gezerken geldi yarım gün kulandım sonra yine giti gidip geldi böyle şimdi gelse bile 1 2 dakika içinde yine gidiyor sıfırlasam imei tamamen gider mi
Şantiyede çalışıyorum merkezden uzağım 3 gündür bu sorunu yaşıyorum merkeze gitim ama tamirciler erken kapatıyor ne yapabilirim yardımcı olun sorun nerde olabilir
İmeiyi sorgulatın e devletten klona düşmüş olabilir.

Oyla:

hasansnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mı 11 lite 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Repair yapan kişiye götürdünüzmü hatalı atmış olabilir
1.5 yıldır kulanıyorum o hatalı yaptı değilde zamanla kurcalandıkca sistemde bir bag veya uyum sorunu olustu gibi düşünüyorum şehir dışındayım şantiyede çalışıyorum merkezden uzağım 6 da mesai bitiyor o saatede tamirciler kapalı oluyor o yüzden sıfırlarsam imei tamamen uçarmı onu merak etim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
durup dururken olduysa donanımsal arızadır tamire gösterin. Yazılımsal olsa imei işleminden hemen sonra ortaya çıkardı.

Oyla:

hasansnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mı 11 lite 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
durup dururken olduysa donanımsal arızadır tamire gösterin. Yazılımsal olsa imei işleminden hemen sonra ortaya çıkardı.
Sıfırlar isem imei tamamen uçar mı ben %90 yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam uçmama ihtimali ne kadar

Oyla:

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular