Yardım Redmi Note 12 Pro 5G 67W MAX Şarj Sorunu

firatkucukaltun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Clups
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
2
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde Redmi Note 12 Pro Plus 5g ve Redmi note 12 pro 5g cihaz var, her ikisinde de Endonezya romu TMOIDXM kurulu. Satın aldığımdan bu yana Orjinal 67W şarjla her iki telefonu da şarj ettiğimde, Note 12 Pro Plus '0-100' e yaklaşık 30 dk. Şarj ediyor.
Fakat aynı şarj cihazı ve kablosuyla Note 12 pro 5g telefonum yaklaşık 60 dk. Şarj oluyor. Her ikisinde de ekranda 67W Max şarj yazısı çıkıyor.
Sizce Note 12 Pro telefonu neden 1 saate doluyor. 12 Pro Plus 30 dk. doluyor. Kullanan arkadaşların yorumlarınızı bekliyorum. Sizde de bu şekilde midir?

Ekli dosyalar

• Redmi Note 12 Pro.PNG
    Redmi Note 12 Pro.PNG
    346 KB · Görüntüleme: 29

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Merhaba Arkadaşlar,
Elimde Redmi Note 12 Pro Plus 5g ve Redmi note 12 pro 5g cihaz var, her ikisinde de Endonezya romu TMOIDXM kurulu. Satın aldığımdan bu yana Orjinal 67W şarjla her iki telefonu da şarj ettiğimde, Note 12 Pro Plus '0-100' e yaklaşık 30 dk. Şarj ediyor.
Fakat aynı şarj cihazı ve kablosuyla Note 12 pro 5g telefonum yaklaşık 60 dk. Şarj oluyor. Her ikisinde de ekranda 67W Max şarj yazısı çıkıyor.
Sizce Note 12 Pro telefonu neden 1 saate doluyor. 12 Pro Plus 30 dk. doluyor. Kullanan arkadaşların yorumlarınızı bekliyorum. Sizde de bu şekilde midir?
Romla alakalı bir durum da olabilir diye düşünüyorum, Endonezya kullanmış birisi olarak rom da şarj etme konusun da diğer romlara nazaran biraz daha geç ettiğini gördüm.

Tabi kablo ile alakalı da olabilir, donanımsal da olabilir benim ki sadece tavsiye ve 12 pro 5g de , plusa göre şarj etme süresi biraz fazla olabilir fakat 60 dakika biraz şirketin açıklamasının üstün de bir sonuç.

Rom değişikliği yaparak tekrar test edebilirsiniz.

EEA veyahut global deneyebilirsiniz.
İyi forumlar diliyorum.

Üst Alt