Yardım Redmi Note 12 Pro 5G 4.5G Şebeke Sorunu

THELASTMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Thelast
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
1
Nv data yazıyor hocam nasıl açabilirim telefonu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

THELASTMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Thelast
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
1
Hocam kandırıldım desem daha doğru çünkü bana güncelleme ve sıfırlama yapabileceğimi söylediler nasıl uzaktan halledebilirz hocam

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

dermansa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dogan
Cihazım
İxomi 12 pro
Konular
0
Redmi note 12 pro 5g yurt dışı cihazımda şöyle bi sorun var gece saat 2 ile sabah saat 7 arasında 4.5g çekmiyor telefonum , cihazı 4.5 g desteği olmayan bir cihazla dirençli IMEI kaydı yapılıdı fakat ben bu söylediğim saatler haricinde 4.5g de hiç sorun yaşamıyorum ne zaman ki saat gece 2 oluyor o zaman cihaz kendini otomatik 3g ye alıyor 4.5 gye sabitlemeye çalışınca da sinyal çekmiyor barların hepsi boş kalıyor. O saatlerde Türkiye cihazı olan bi iPhoneda denedim sorunsuz 4.5g çekerken neden benin cihazım o saatlerde 4.5 g çekmiyor 3 g ye geçiyo(3gye geçtiği zaman 1 mbit in altında internet alıyorum ve bu sebeple Internete bağlanamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim gece çalışan biriyim
Bendede tam tersi sadece 4g çekio 3 g alınca hiç cekmiyor kapali alnda çekmiyor cekimi zayif volteyi kapatıncada hic arama yapmiyor çözüm nedir fake romluymus boltder kilidi açılmıyor ondan rom yukleme riskine girmek istemedim atilirmi kilit kapalıyken direnç imeili 12 pro 5g yardımcı olabilecek varmi

caglarcg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağlar
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
Bendede tam tersi sadece 4g çekio 3 g alınca hiç cekmiyor kapali alnda çekmiyor cekimi zayif volteyi kapatıncada hic arama yapmiyor çözüm nedir fake romluymus boltder kilidi açılmıyor ondan rom yukleme riskine girmek istemedim atilirmi kilit kapalıyken direnç imeili 12 pro 5g yardımcı olabilecek varmi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim sorunum aslında şöyle: Cihaz kapalı alanda hiç çekmiyor gibi desem doğrudur. Ara ara çekiyor. Elimde yedek cihaz var Redmi 8. Hattı ona takıyorum banamısın demiyor gayette çekimi güzel. Benim cihazdaki rom bilgisi şöyle V14.0.3.1 (SMOMIXN) Global Kararlı. En son taiwan romu V14.0.2.0 (TMOTWXM) yüklemesi yaptım cihaz açıldı. IMEI, NFC, herşey stabil çalışıyor ama cihazın hakkında bölümüne girdiğimde rom hala V14.0.3.1 (SMOMIXN) Global Kararlı olarak görünüyor enteresan bir durum. Hatta ekran görütülerini de yükleyeyim. Ustalarımız illa ki bununla ilgili bir değerlendirme yapacaklardır.

Ekli dosyalar

• AIDAANDROID.jpg
    AIDAANDROID.jpg
    399,3 KB · Görüntüleme: 3
  • AIDAISLEMCI.jpg
    AIDAISLEMCI.jpg
    372,5 KB · Görüntüleme: 3
  • AIDASYSTEM.jpg
    AIDASYSTEM.jpg
    435,9 KB · Görüntüleme: 3
  • CIHAZINFOMIUI.jpg
    CIHAZINFOMIUI.jpg