- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi
- Konular
- 6
Başlıkta belirttiğim gibi telefon direnç kayıtlı
Güncellemesi meraklısı olan olunca insanlara mantıklı geliyor, sanırım güncelleme ve sıfırlama nedeniyle öngörülüyor bu durum.Yazılım yolu ile kayıt edilebilen bir cihaza direnç işlemi yaptırmak çok akıl kârı bir iş değil doğrusu.
Hocam çarşamba kilit açma işlemim olacak taiwan rom yükleyeceğim indirildi hazır.Arada konuşmalarda kendiliğinden kapanıyor.Taiwan rom ile bir sorun yaşamadığınızı belirtmişiniz.Peki neden sim 2 sim 1 demi bu sorun oluşuyormuş emin olmak adına soruyorum.Redmi Not 12 pro 5g kullanıyorum Direnç kayıtlı EU Rom dâhil bütün çıkan resmi Rumları yükleyip kullandım Direnç yaptıranlar Sim kartlarını Sin 2 ye taksınlar İngilizce bilenler Çin Romunu bana göre en stabil Rom bilmiyenler de Taywan Romunu kullansınlar diğer bütün Rom lar şebeke sorunu yaşatıyor Çin veya Tayvan'da sorunsuz kullanıyorum. Şuanda Çin Rom yüklü
Muhtemelen fake rom var, aramalarda kapanma sorunu bende de çok oluyordu rom değiştirince bir kere bile olmadıHocam çarşamba kilit açma işlemim olacak taiwan rom yükleyeceğim indirildi hazır.Arada konuşmalarda kendiliğinden kapanıyor.Taiwan rom ile bir sorun yaşamadığınızı belirtmişiniz.Peki neden sim 2 sim 1 demi bu sorun oluşuyormuş emin olmak adına soruyorum.
Hocam tecrübe ederek buldum Sebebini bilmiyorum Taiwan ve Çin Rom larda şebeke düşmesi yaşamadım. ENG fake mühendislik Rom yüklü olduğu için şebeke düşüyor konuşmalar kesik kesik aynı sorunları yaşamış biri olarak Taywan yada Çin Rom tabikide direnç kayıtlı olmalı yoksa bulaşmayınHocam çarşamba kilit açma işlemim olacak taiwan rom yükleyeceğim indirildi hazır.Arada konuşmalarda kendiliğinden kapanıyor.Taiwan rom ile bir sorun yaşamadığınızı belirtmişiniz.Peki neden sim 2 sim 1 demi bu sorun oluşuyormuş emin olmak adına soruyorum.